• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • руда от цветни метали

Резултати за

Руда от цветни метали

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. BMT BRUNNER GMBH- MONTAGETECHNIK

    Германия

    Предприятието BMT BRUNNER GMBH- MONTAGETECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Профили и прътове от цветни метали, и Профили от цветни метали. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. WERNER PAVILLONS BY EISIS

    Германия

    Предприятието WERNER PAVILLONS BY EISIS, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Строителство на промишлени сгради, Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  3. BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби - цветни метали, Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. BELLE SALES & SERVICES

    Германия

    Предприятието BELLE SALES & SERVICES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Брави, резета и ключове, Дървен материал - полуготови изделия, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Брави, резета и ключове, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  5. UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL

    Германия

    Предприятието UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби - цветни метали, Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. 3KOMMA8 SPORTKULT-SERVICES ACHIM SEITER

    Германия

    Предприятието 3KOMMA8 SPORTKULT-SERVICES ACHIM SEITER, e Разпространител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Жици и кабели от цветни метали, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Предметна реклама - изделия, Жици и кабели от цветни метали, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Предметна реклама - изделия. Седалището му е в/ъв Murr, Германия.

  2. GRILLROST.COM

    Германия

    Предприятието GRILLROST.COM, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Жици и кабели от черни метали, Жици и кабели от цветни метали, Мрежи, решетки и телени мрежи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Жици и кабели от черни метали, Жици и кабели от цветни метали, и Мрежи, решетки и телени мрежи. Седалището му е в/ъв Ehingen (donau), Германия.

  3. JAGICA GMBH & CO. KG MODERNE BAUELEMENTE U. FUGENABDICHTUNGEN

    Германия

  4. DRAHT-MAYR GMBH

    Германия

    Предприятието DRAHT-MAYR GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Жици и кабели от цветни метали, и Жици и кабели от цветни метали. Седалището му е в/ъв Dielheim, Германия.

  5. MEIXNER GÜLLETECHNIK EK

    Германия

    Предприятието MEIXNER GÜLLETECHNIK EK, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Тръби от черни метали, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  1. ALBERT SCHEFFOLD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието ALBERT SCHEFFOLD HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  2. SCHRAUBEN-JÄGER AG NIEDERLASSUNG MAULBURG

    Германия

    Предприятието SCHRAUBEN-JÄGER AG NIEDERLASSUNG MAULBURG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Струговане на стомани и метали, Закрепване - материал, Производство на болтове, Стомани и метали - машинно обработване, Струговане на стомани и метали, Закрепване - материал, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Maulburg, Германия.

  1. GKE-EDELSTAHL GMBH

    Германия

    Предприятието GKE-EDELSTAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, Производство на болтове, Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  2. KEMMLER INDUSTRIEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието KEMMLER INDUSTRIEBAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Профили и прътове от черни метали, Метални покривни обшивки, Строителство на промишлени сгради, Стомани, Профили и прътове от черни метали, Метални покривни обшивки, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  3. INOX DRAHTSEILE SIGMUND SCHÖTTKE & SOHN GDBR

    Германия

    Предприятието INOX DRAHTSEILE SIGMUND SCHÖTTKE & SOHN GDBR, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Жици и кабели от черни метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Жици и кабели от черни метали. Седалището му е в/ъв Gottmadingen, Германия.

  4. FASSOTEC M. IORDANIDI

    Германия

    Предприятието FASSOTEC M. IORDANIDI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от черни метали, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Профили и прътове от черни метали, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Schutterwald, Германия.

  5. A-PRIORI GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието A-PRIORI GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Благородни и ценни метали, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Зъболечение - съоръжения и инструменти. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  6. VF-IMPORT-EXPORT

    Германия

    Предприятието VF-IMPORT-EXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Стомани и метали - машинно обработване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schutterwald, Германия.

  7. SCHELLENBERGER KG

    Германия

    Предприятието SCHELLENBERGER KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Бронз, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Бронз, Благородни и ценни метали, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Kürnbach, Германия.

  8. EVT-SCHRAUBEN TORSTEN KLAES

    Германия

    Предприятието EVT-SCHRAUBEN TORSTEN KLAES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Ръчни инструменти, Закрепване - материал, Производство на болтове, Стомани и метали - машинно обработване, Ръчни инструменти, Закрепване - материал, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Sandhausen, Германия.

  1. BÜHLER STAHL- UND METALLSERVICE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BÜHLER STAHL- UND METALLSERVICE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани, Специални стомани, Алуминий и сплави, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. HERZOG EISENFORM GMBH

    Германия

    Предприятието HERZOG EISENFORM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Профили и прътове от черни метали, Строителство на промишлени сгради, Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Профили и прътове от черни метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Krauchenwies, Германия.

  3. DORSCH LOHNSCHLEIFEREI

    Германия

    Предприятието DORSCH LOHNSCHLEIFEREI, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  4. RMT RÖHRICH MONTAGETECHNIK

    Германия

    Предприятието RMT RÖHRICH MONTAGETECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Профили и прътове от черни метали, Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Профили и прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  5. BIRKHOFER VERBINDUNGSELEMENTE GBR

    Германия

    Предприятието BIRKHOFER VERBINDUNGSELEMENTE GBR, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Ръчни инструменти, Закрепване - материал, Производство на болтове, Стомани и метали - машинно обработване, Ръчни инструменти, Закрепване - материал, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Wutöschingen, Германия.

  6. STAHLGROSSHANDEL SCHULTE SÜD GMBH

    Германия

    Предприятието STAHLGROSSHANDEL SCHULTE SÜD GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  7. APERAM STAINLESS SERVICES & SOLUTIONS GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието APERAM STAINLESS SERVICES & SOLUTIONS GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Sersheim, Германия.

  8. ANJALI KIRNER

    Германия

    Предприятието ANJALI KIRNER, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  9. PROASS GMBH

    Германия

    Предприятието PROASS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  10. E. F. JAISER

    Германия

    Предприятието E. F. JAISER, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Schechingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно