• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • тапети

Резултати за

Тапети

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. SCHERZER UND RAKUS GBR

    Германия

    Предприятието SCHERZER UND RAKUS GBR, e Разпространител, и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  2. IMTEX TEXTIL-VERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието IMTEX TEXTIL-VERTRIEB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Паркети, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Довършителни работи, Тапети, Паркети, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Довършителни работи, и Тапети. Седалището му е в/ъв Neckartenzlingen, Германия.

  3. BON BORETIUS OBJEKT NÄHSERVICE FÜR DEKORATIONEN GMBH

    Германия

    Предприятието BON BORETIUS OBJEKT NÄHSERVICE FÜR DEKORATIONEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Паркети, Довършителни работи, Тапети, Тъкани, Паркети, Довършителни работи, Тапети, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Iffezheim, Германия.

  4. JJ-LETO

    Германия

    Предприятието JJ-LETO, e Разпространител, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Тапети, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Тапети. Седалището му е в/ъв Sinzheim, Германия.

  5. KUSSI-KERAMIK

    Германия

    Предприятието KUSSI-KERAMIK, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Паркети, Тухли, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Тухли, и Тапети. Седалището му е в/ъв Zell, Германия.