• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • building materials

Резултати за

Building materials

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. HARRER UND KASSEN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Harrer & Kassen GmbH, your specialist in microwave measuring instruments and NIR spectrometers for measuring organic components in ongoing production. We are specialists in process measuring technology. We are the only company that develops, produces and sells its own instruments in the field of process measuring technology using microwave and optical technologies. Our measuring instruments display a high performance capacity and measuring accuracy as well as convincing production quality, making us one of the leading manufacturers in the field of process measuring technology.

  2. GÖTZ + MORIZ GMBH

    Германия

    Предприятието GÖTZ + MORIZ GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. BT BAUTECHNIK 24 GMBH

    Германия

    Предприятието BT BAUTECHNIK 24 GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на construction material. Седалището му е в/ъв Lindach, Германия.

  4. ISOCALM GMBH

    Германия

    Предприятието ISOCALM GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на building insulation. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  5. FRIEDBERT MOTZ UND MARKUS MOTZ

    Германия

    Предприятието FRIEDBERT MOTZ UND MARKUS MOTZ, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Kappel-Grafenhausen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WILHELM DIETERICH GMBH

    Германия

    Предприятието WILHELM DIETERICH GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Нефтени горива и добавки, Промишлени смазки, Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Нефтени горива и добавки, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  2. BECKS ABSPERRTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BECKS ABSPERRTECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Neckarsulm, Германия.

  3. HOFFMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HOFFMANN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Издигане - техника, Елеватори с кошове, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Издигане - техника, и Елеватори с кошове. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  4. WEISZ GABELSTAPLER GMBH

    Германия

    Предприятието WEISZ GABELSTAPLER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  5. JA JOANIS ARPANTZANIS

    Германия

    Предприятието JA JOANIS ARPANTZANIS, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Schlierbach, Германия.

  1. HOCH BAUMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието HOCH BAUMASCHINEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Steinach, Германия.

  2. BAUSTELLEN-ABSPERR-DIENST WOLFGANG ZIEGLER GMBH

    Германия

    Предприятието BAUSTELLEN-ABSPERR-DIENST WOLFGANG ZIEGLER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  1. WOLFGANG SCHMID

    Германия

    Предприятието WOLFGANG SCHMID, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  2. BUW STAPLER-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието BUW STAPLER-SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kupferzell, Германия.

  3. KESSLER DRUCKLUFT

    Германия

    Предприятието KESSLER DRUCKLUFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, Компресори, Бутални и винтови компресори, Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, Компресори, и Бутални и винтови компресори. Седалището му е в/ъв Neuenbürg, Германия.

  4. WOLFGANG WAGNER

    Германия

    Предприятието WOLFGANG WAGNER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  5. EU BAUMASCHINEN ERTLE GMBH

    Германия

    Предприятието EU BAUMASCHINEN ERTLE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Kirchdorf, Германия.

  6. HAB ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието HAB ENGINEERING GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Издигане - техника, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Издигане - техника. Седалището му е в/ъв Kronau, Германия.

  7. FA. BRAUN GABELSTAPLER

    Германия

    Предприятието FA. BRAUN GABELSTAPLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  8. HDG UMWELTTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HDG UMWELTTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Мини и кариери - машини и техника, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Мини и кариери - машини и техника, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  1. PIRO-MATIC MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието PIRO-MATIC MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  2. BÜCHLER STAPLER-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието BÜCHLER STAPLER-SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  3. KÜBLER GMBH

    Германия

    Предприятието KÜBLER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  4. WIMATEC MATTES GMBH

    Германия

    Предприятието WIMATEC MATTES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Ostrach, Германия.

  5. LUKA GMBH

    Германия

    Предприятието LUKA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  6. HARTMANN & KIPF GMBH

    Германия

    Предприятието HARTMANN & KIPF GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Eberdingen, Германия.

  7. LOTHAR HANSER

    Германия

    Предприятието LOTHAR HANSER, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Pfaffenweiler, Германия.

  8. THOMAS KOEHLER UND HANS LUDWIG

    Германия

    Предприятието THOMAS KOEHLER UND HANS LUDWIG, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lichtenau, Германия.

  9. HOSTA EBERHARD HOCKER GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието HOSTA EBERHARD HOCKER GMBH & CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Товаро-разтоварни мотокари, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Товаро-разтоварни мотокари. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  10. ROLAND MATZKE GMBH

    Германия

    Предприятието ROLAND MATZKE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Кофражи, Суров дървен материал, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Кофражи, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Brackenheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Building materials

Брой резултати

156 Фирми