• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cleaning products

Резултати за

Cleaning products

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. PURETECS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Since 2012, Puretecs has developed optimised solutions for the cleaning and protective coating of electronic assemblies. We specialise in hydrofluoroether (HFE) liquids and fluoropolymer coating materials. Thanks to our innovative cleaning, coating and combination systems as well as decades of acquired expertise, we can offer you convenient and cost-effective complete solutions that include process monitoring. Experts in production systems engineering, shipment processing and consultation will handle any enquiries you may have.

  2. VITALGA-NATURCOSMETIC

    Германия

    Предприятието VITALGA-NATURCOSMETIC, e Разпространител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, и cosmetic products for spas. Седалището му е в/ъв Reute, Германия.

  3. HAKO GMBH

    Германия

    Предприятието HAKO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Schwieberdingen, Германия.

  4. IRMGARD HOLBACH

    Германия

    Предприятието IRMGARD HOLBACH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Биологични козметични продукти. Седалището му е в/ъв Staig, Германия.

  5. ENGELCOSMETIC

    Германия

    Предприятието ENGELCOSMETIC, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HOLGER KARRER UND THOMAS KARRER

    Германия

    Предприятието HOLGER KARRER UND THOMAS KARRER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Allensbach, Германия.

  2. ALNOVA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието ALNOVA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Биологични козметични продукти. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K.

    Германия

    Предприятието FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Видове домашен паркетин и восък, Преработка на водите - препарати, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Видове домашен паркетин и восък, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  4. SOFTART

    Германия

    Предприятието SOFTART, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Информатика - софтуер, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  5. PAPER & CLEAN GMBH

    Германия

    Предприятието PAPER & CLEAN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Опаковки от хартия и картон, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  1. CLEAN COMPANY SYSTEMZENTRALE GMBH

    Германия

    Предприятието CLEAN COMPANY SYSTEMZENTRALE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Информатика - софтуер, Почистване и поддръжка - принадлежности, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Информатика - софтуер, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Lehrensteinsfeld, Германия.

  2. KLUWA - KLUG & CO

    Германия

    Предприятието KLUWA - KLUG & CO, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Професионални сапуни и препарати за миене. Седалището му е в/ъв Waldenburg, Германия.

  1. ÖSTRALUX GMBH

    Германия

    Предприятието ÖSTRALUX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Преработка на водите - препарати, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Schriesheim, Германия.

  2. CELEBRATING MOMENTS - DER DEKOVERLEIH

    Германия

    Предприятието CELEBRATING MOMENTS - DER DEKOVERLEIH, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Декоративни керамични изделия, Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Декоративни керамични изделия. Седалището му е в/ъв Edingen-Neckarhausen, Германия.

  3. TENNANT GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието TENNANT GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Градинарство - машини и уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  4. ZILLGENS DIENSTLEISTUNGEN

    Германия

    Предприятието ZILLGENS DIENSTLEISTUNGEN, e Разпространител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  5. HL VERTRIEB TEMAHL TEPPICH-INTENSIVPFLEGE

    Германия

    Предприятието HL VERTRIEB TEMAHL TEPPICH-INTENSIVPFLEGE, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, Килими и мокети, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Aichelberg, Германия.

  6. 2CARE DEPOT GMBH

    Германия

    Предприятието 2CARE DEPOT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  7. BAUDY E.K. INH. ALEXANDER BAUDY

    Германия

    Предприятието BAUDY E.K. INH. ALEXANDER BAUDY, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули. Седалището му е в/ъв Gäufelden, Германия.

  8. LO VERDE GESCHENKE PALAST

    Германия

    Предприятието LO VERDE GESCHENKE PALAST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Кристални съдове, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Кристални съдове, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  1. JALLOULI-KERAMIK

    Германия

    Предприятието JALLOULI-KERAMIK, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  2. AKTIONSLICHT.DE ® | EIN PROJEKT VON PUSCHER MEDIATAINMENT THOMAS PUSCHER

    Германия

    Предприятието AKTIONSLICHT.DE ® | EIN PROJEKT VON PUSCHER MEDIATAINMENT THOMAS PUSCHER, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Опаковки от хартия и картон, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  3. BINKELE GMBH

    Германия

    Предприятието BINKELE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Бои и лакове, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Лепила, слепващи вещества и апликатори. Седалището му е в/ъв Graben-Neudorf, Германия.

  4. ALEXANDER WEGELER CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE INH. HEINZ WEIHRAUCH E.K.

    Германия

    Предприятието ALEXANDER WEGELER CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE INH. HEINZ WEIHRAUCH E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Домашни почистващи средства. Седалището му е в/ъв Waldshut-Tiengen, Германия.

  5. BINDER REINIGUNGSGERÄTE INH. JÜRGEN BINDER

    Германия

    Предприятието BINDER REINIGUNGSGERÄTE INH. JÜRGEN BINDER, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Строителни обекти - оборудване, Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Römerstein, Германия.

  6. BIOSWISS COSMETICS - DIRK HEVERHAGEN

    Германия

    Предприятието BIOSWISS COSMETICS - DIRK HEVERHAGEN, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Козметични средства, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  7. MÜLLER OST GMBH

    Германия

    Предприятието MÜLLER OST GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Хигиена и красота - артикули, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, и Хигиена и красота - артикули. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  8. SHP SCHWARZWÄLDER HYGIENE-PAPIERE

    Германия

    Предприятието SHP SCHWARZWÄLDER HYGIENE-PAPIERE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмаси - опаковки, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмаси - опаковки, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Freudenstadt, Германия.

  9. EMS TEXTILPFLEGE EINHAUSER

    Германия

    Предприятието EMS TEXTILPFLEGE EINHAUSER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  10. LUDWIG ZIETSCH E.K.

    Германия

    Предприятието LUDWIG ZIETSCH E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Aglasterhausen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Cleaning products

Брой резултати

178 Фирми