• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • display

Резултати за

Display

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. DISPLAY-SIGN.DE

    Германия

    Предприятието DISPLAY-SIGN.DE, e Разпространител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. MANNEQUIN-ARTS

    Германия

    Предприятието MANNEQUIN-ARTS, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Магазини - подреждане, Манекени, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Магазини - подреждане, и Манекени. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. WOLFGANG DIEHR

    Германия

    Предприятието WOLFGANG DIEHR, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  4. GASTROTEC PARTNER

    Германия

    Предприятието GASTROTEC PARTNER, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пивоварна - машини и техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Пивоварна - машини и техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Хладилни витрини и изложбени поставки. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Германия.