• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • export

Резултати за

Export

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, import/export, production and sale of fruit and vegetables, fruit export, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и fruit export. Седалището му е в/ъв Salem, Германия.

  2. KAGEMAA GMBH

    Германия

    Предприятието KAGEMAA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части, Внос-износ - агенти, Стоки в излишък, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превозни средства - механични компоненти и части, Внос-износ - агенти, Стоки в излишък, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Au, Германия.

  3. SCHOLZ RECYCLING AG & CO. KG SCHROTT-SCHMIDT GMBH

    Германия

    Предприятието SCHOLZ RECYCLING AG & CO. KG SCHROTT-SCHMIDT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Внос-износ - агенти, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Fichtenberg, Германия.

  4. CHP CARBOHYDRATE PIRNA GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието CHP CARBOHYDRATE PIRNA GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Хранителни изделия и напитки - съставки, Скорбяла и хранителни нишестета, Внос-износ - агенти, Подправки, Хранителни изделия и напитки - съставки, Скорбяла и хранителни нишестета, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Rosenberg, Германия.

  5. KM-RECYCLING

    Германия

    Предприятието KM-RECYCLING, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулирани продукти за пластмасови материи, Внос-износ - агенти, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Внос-износ - агенти, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MAKSWASH

    Германия

    Предприятието MAKSWASH, e Разпространител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Миене на превозни средства - инсталации, Нефтени горива и добавки, Електричество - компоненти и части, Внос-износ - агенти, Миене на превозни средства - инсталации, Нефтени горива и добавки, Електричество - компоненти и части, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. I-SUPPLY

    Германия

    Предприятието I-SUPPLY, e Производител, и работи в сферата на Зали за международни търгове. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Стоки в излишък, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Търговска служба, Внос-износ - агенти, Стоки в излишък, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Търговска служба. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  3. JACOB ELEKTRONIK GMBH

    Германия

    Предприятието JACOB ELEKTRONIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - информатика. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. JATEX NATUR & TECHNIK HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието JATEX NATUR & TECHNIK HANDELS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

  5. RESTPOSTEN UND GEBRAUCHTWARENHANDEL, MARIO CHRISTIAN GRAF

    Германия

    Предприятието RESTPOSTEN UND GEBRAUCHTWARENHANDEL, MARIO CHRISTIAN GRAF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Forchtenberg, Германия.