• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial cleaning products

Резултати за

Industrial cleaning products

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. PURETECS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Since 2012, Puretecs has developed optimised solutions for the cleaning and protective coating of electronic assemblies. We specialise in hydrofluoroether (HFE) liquids and fluoropolymer coating materials. Thanks to our innovative cleaning, coating and combination systems as well as decades of acquired expertise, we can offer you convenient and cost-effective complete solutions that include process monitoring. Experts in production systems engineering, shipment processing and consultation will handle any enquiries you may have.

  2. RKB MEDIZINTECHNIK

    Германия

    Предприятието RKB MEDIZINTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Wurmlingen, Германия.

  3. CMS GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието CMS GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, Околна среда - услуги, Довършителни работи, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  4. ETUIS DUGGERT GMBH

    Германия

    Предприятието ETUIS DUGGERT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Очила, рамки и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Очила, рамки и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Печатане. Седалището му е в/ъв Bad Boll, Германия.

  5. PAPER & CLEAN GMBH

    Германия

    Предприятието PAPER & CLEAN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Опаковки от хартия и картон, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IHW INDUSTRIE & HANDELSVERTRETUNG WEBER

    Германия

    Предприятието IHW INDUSTRIE & HANDELSVERTRETUNG WEBER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Обувки, Мъжки дрехи, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Обувки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  2. SHP SCHWARZWÄLDER HYGIENE-PAPIERE

    Германия

    Предприятието SHP SCHWARZWÄLDER HYGIENE-PAPIERE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмаси - опаковки, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмаси - опаковки, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Freudenstadt, Германия.

  3. WILHELM HEINICHEN VERTIEB CHEMISCHER PRODUKTE

    Германия

    Предприятието WILHELM HEINICHEN VERTIEB CHEMISCHER PRODUKTE, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  4. KÄRCHER CENTER KSW GMBH

    Германия

    Предприятието KÄRCHER CENTER KSW GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Градинарство - машини и уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. CARELA GMBH

    Германия

    Предприятието CARELA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  1. SCHOTT PHARMACEUTICAL SYSTEMS

    Германия

    Предприятието SCHOTT PHARMACEUTICAL SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Кухо стъкло, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Кухо стъкло. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

  2. ROLLO-FIX

    Германия

    Предприятието ROLLO-FIX, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Straßberg, Германия.

  1. HL VERTRIEB TEMAHL TEPPICH-INTENSIVPFLEGE

    Германия

    Предприятието HL VERTRIEB TEMAHL TEPPICH-INTENSIVPFLEGE, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, Килими и мокети, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Aichelberg, Германия.

  2. HYGIENE-FACTORY

    Германия

    Предприятието HYGIENE-FACTORY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  3. GF-CUTLERY GIOVANNI FILOMENA

    Германия

    Предприятието GF-CUTLERY GIOVANNI FILOMENA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. NATURMEIER

    Германия

    Предприятието NATURMEIER, e Разпространител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Биологични козметични продукти. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  5. COMERCA GMBH

    Германия

    Предприятието COMERCA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  6. FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K.

    Германия

    Предприятието FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Видове домашен паркетин и восък, Преработка на водите - препарати, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Видове домашен паркетин и восък, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  7. FAIRMED GMBH

    Германия

    Предприятието FAIRMED GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  8. MIKROFASER24 INH. PETER HILLENBRAND

    Германия

    Предприятието MIKROFASER24 INH. PETER HILLENBRAND, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Домашни почистващи средства. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  1. HERBERT BOEHRINGER

    Германия

    Предприятието HERBERT BOEHRINGER, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  2. ARMBRUSTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието ARMBRUSTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  3. TENNANT GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието TENNANT GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Градинарство - машини и уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  4. GEYER CONSULTING

    Германия

    Предприятието GEYER CONSULTING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Професионални сапуни и препарати за миене. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. ÖGS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ÖGS GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, Парфюми и козметични изделия, Изделия за хигиена и тоалет, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, Парфюми и козметични изделия, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  6. KARL BRAUN

    Германия

    Предприятието KARL BRAUN, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Ilshofen, Германия.

  7. PETER HAYN SPEZIAL-REINIGUNGSGERÄTE

    Германия

    Предприятието PETER HAYN SPEZIAL-REINIGUNGSGERÄTE, e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Inzigkofen, Германия.

  8. EDGAR KINDSVOGEL

    Германия

    Предприятието EDGAR KINDSVOGEL, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хигиена и красота - артикули, Електродомакински уреди - големи уреди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хигиена и красота - артикули, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  9. ASC HOTELKOSMETIK ASTRID SCHNEIDER

    Германия

    Предприятието ASC HOTELKOSMETIK ASTRID SCHNEIDER, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  10. HOLGER KARRER UND THOMAS KARRER

    Германия

    Предприятието HOLGER KARRER UND THOMAS KARRER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Allensbach, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Industrial cleaning products

Брой резултати

162 Фирми