• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • machine-tools

Резултати за

Machine-tools

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. TM-SYSTEME + MASCHINEN

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието TM-SYSTEME + MASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. TBT TIEFBOHRTECHNIK GMBH + CO

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието TBT TIEFBOHRTECHNIK GMBH + CO, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  3. TESSMA

    Германия

    Предприятието TESSMA, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Дискови пружини, и Дискови пружини. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  4. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

    Германия

    Предприятието MICRO + HEGA SURFACES GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Обработващи машини за формоване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Freiberg Am Neckar, Германия.

  5. HIRSCHEIDER GMBH

    Германия

    Предприятието HIRSCHEIDER GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Обработващи машини за промишлено разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, used machines, и shearing machines. Седалището му е в/ъв Gammertingen, Германия.

  2. SCHLAICH GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SCHLAICH GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, и panel finishing. Седалището му е в/ъв Bodelshausen, Германия.

  3. CMS-GMBH

    Германия

    Предприятието CMS-GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ на обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на retrofitting for machine tools. Седалището му е в/ъв Neuhausen Ob Eck, Германия.

  4. STRAUS GMBH

    Германия

    Предприятието STRAUS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Elztal, Германия.

  5. FREDEL MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието FREDEL MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Hirschhorn, Германия.

  1. PROASS GMBH

    Германия

    Предприятието PROASS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  2. WAGNER-HYDRAULIK GMBH

    Германия

    Предприятието WAGNER-HYDRAULIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  1. ETA ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието ETA ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Информатика - софтуер, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. CSB-STEUERUNGSBAU

    Германия

    Предприятието CSB-STEUERUNGSBAU, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Оттичане на водите - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Pfaffenhofen, Германия.

  3. HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Боядисване - машини и инсталации, Лакиране - техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Боядисване - машини и инсталации, Лакиране - техника, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Gengenbach, Германия.

  4. INDUSTRIETECHNIK THOLEY

    Германия

    Предприятието INDUSTRIETECHNIK THOLEY, e Разпространител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Лепила, слепващи вещества и апликатори, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Blumberg, Германия.

  5. CLENTEX E.K.

    Германия

    Предприятието CLENTEX E.K., e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Oberderdingen, Германия.

  6. HEWACO SPRITZGIESSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HEWACO SPRITZGIESSTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

  7. KIRNER WERKZEUGMASCHINEN LTD.

    Германия

    Предприятието KIRNER WERKZEUGMASCHINEN LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Böhmenkirch, Германия.

  8. GÜNTHER RÖSSLE UND KARL-HEINZ WÄCHTER

    Германия

    Предприятието GÜNTHER RÖSSLE UND KARL-HEINZ WÄCHTER, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sulzfeld, Германия.

  1. FM - MASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието FM - MASCHINEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  2. PERMATEC HELDER PEREIRA

    Германия

    Предприятието PERMATEC HELDER PEREIRA, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за огъване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Обработващи машини за огъване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Gemmingen, Германия.

  3. OTIS GMBH & CO OHG

    Германия

    Предприятието OTIS GMBH & CO OHG, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Въжени линии, лифтове, влекове, Товароподемници и строителни асансьори, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Въжени линии, лифтове, влекове. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. KÜBLER INDUSTRIEVERTRETUNGEN INH. JÜRGEN MACK E.K.

    Германия

    Предприятието KÜBLER INDUSTRIEVERTRETUNGEN INH. JÜRGEN MACK E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Смазване - машини и инсталации, Филтриране - уреди и помощни материали, Помпи, Преработка на водите - уреди и инсталации, Смазване - машини и инсталации, Филтриране - уреди и помощни материали, Помпи, и Преработка на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Ehningen, Германия.

  5. METALLBAU KONRAD GMBH

    Германия

    Предприятието METALLBAU KONRAD GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Изделия от бетон и строителни брикети, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Mudau, Германия.

  6. GÜNTHER RAPP

    Германия

    Предприятието GÜNTHER RAPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gaggenau, Германия.

  7. FIBRO GMBH BEREICH RUNDTISCHE

    Германия

    Предприятието FIBRO GMBH BEREICH RUNDTISCHE, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Информатика - софтуер, Радари и радионавигация, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Информатика - софтуер, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

  8. GEBR. HELD HYDRAULIK TECHNISCHER GROSSHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието GEBR. HELD HYDRAULIK TECHNISCHER GROSSHANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена тръбна арматура, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Промишлена тръбна арматура, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

  9. TECDOT GMBH

    Германия

    Предприятието TECDOT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  10. EICHHORN

    Германия

    Предприятието EICHHORN, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарна охрана - техника и инсталации, Противопожарни аларми и детектори - техника и инсталации, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарна охрана - техника и инсталации, и Противопожарни аларми и детектори - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Machine-tools

Брой резултати

365 Фирми

Категория