• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • pipes and tubes

Резултати за

Pipes and tubes

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. TITANEX GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието TITANEX GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Тръби от титан. Седалището му е в/ъв Gunningen, Германия.

  2. AT-TECHNIK ANDREAS THIER

    Германия

    Предприятието AT-TECHNIK ANDREAS THIER, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schömberg, Германия.

  3. ZOYKE GMBH

    Германия

    Предприятието ZOYKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  4. SONIFLEX

    Германия

    Предприятието SONIFLEX, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  5. CARLI & CO. STAHLHANDEL NACHF. A. BRAUNSTEIN KG

    Германия

    Предприятието CARLI & CO. STAHLHANDEL NACHF. A. BRAUNSTEIN KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Стомани, Тръби от черни метали, Производство на болтове, Суровини за строителството, Стомани, Тръби от черни метали, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ULTRALEN FILM GMBH

    Германия

    Предприятието ULTRALEN FILM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  2. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSER

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Eschbronn, Германия.

  3. ING. BÜRO KOPP

    Германия

    Предприятието ING. BÜRO KOPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Kenzingen, Германия.

  4. G & S FAHRZEUGTECHNIK E.K.

    Германия

    Предприятието G & S FAHRZEUGTECHNIK E.K., e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Автомобили, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  5. JAKOB KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието JAKOB KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Satteldorf, Германия.

  1. BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби - цветни метали, Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. HARTER EDELSTAHL

    Германия

    Предприятието HARTER EDELSTAHL, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Тръби от черни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Haslach, Германия.

  1. EMATEX

    Германия

    Предприятието EMATEX, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  2. PROFILPLAST GMBH

    Германия

    Предприятието PROFILPLAST GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Органична химия - изходни материали и производни, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Geisingen, Германия.

  3. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  4. HANS EGGERT GMBH

    Германия

    Предприятието HANS EGGERT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Zimmern, Германия.

  5. GKE-EDELSTAHL GMBH

    Германия

    Предприятието GKE-EDELSTAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, Производство на болтове, Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  6. UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL

    Германия

    Предприятието UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби - цветни метали, Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  7. FOILTECH WERNER WIESENBORN E.K.

    Германия

    Предприятието FOILTECH WERNER WIESENBORN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Dürnau, Германия.

  8. HSR GMBH

    Германия

    Предприятието HSR GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, Тръби от черни метали, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Промишлена тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  1. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието CARBONTEC ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  2. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Германия

    Предприятието SCHOLZ EDELSTAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни стомани, Тръби от неръждаема стомана, Ламарина и ленти от стомана, Тръби от стомана, Строителни стомани, Тръби от неръждаема стомана, Ламарина и ленти от стомана, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Essingen, Германия.

  3. UDO RÖCK GMBH

    Германия

    Предприятието UDO RÖCK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  4. HEKITEC ELASTOMER ERZEUGNISSE GMBH

    Германия

    Предприятието HEKITEC ELASTOMER ERZEUGNISSE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. CSKUNSTOFFBEARBEITUNG

    Германия

    Предприятието CSKUNSTOFFBEARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

  6. MS-SCHRAMBERG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MS-SCHRAMBERG GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Магнитно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Магнити, Ръчни инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Магнити, Ръчни инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  7. FRS FEINROHRSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието FRS FEINROHRSERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Тръби от черни метали, Тръби от неръждаема стомана, Стомани, Специални стомани, Тръби от черни метали, и Тръби от неръждаема стомана. Седалището му е в/ъв Aichtal, Германия.

  8. KONEX INTERNATIONAL INH. WOLFGANG KONZ E.K.

    Германия

    Предприятието KONEX INTERNATIONAL INH. WOLFGANG KONZ E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Промишлена тръбна арматура, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Тръби от черни метали, Промишлена тръбна арматура, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Klettgau, Германия.

  9. MYLEAN GMBH

    Германия

    Предприятието MYLEAN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Пенокаучук, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пенокаучук, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Wendlingen, Германия.

  10. EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Pipes and tubes

Брой резултати

68 Фирми