• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic tubes

Резултати за

Plastic tubes

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. HOCHBACH GMBH

    Германия

    Предприятието HOCHBACH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Аерозоли - търговски опаковки, cans, aluminium cans, Аерозоли - търговски опаковки, и plastic tubes. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  2. G & S FAHRZEUGTECHNIK E.K.

    Германия

    Предприятието G & S FAHRZEUGTECHNIK E.K., e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Автомобили, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  3. UDO RÖCK GMBH

    Германия

    Предприятието UDO RÖCK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  4. MS-SCHRAMBERG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MS-SCHRAMBERG GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Магнитно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Магнити, Ръчни инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Магнити, Ръчни инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  5. HEKITEC ELASTOMER ERZEUGNISSE GMBH

    Германия

    Предприятието HEKITEC ELASTOMER ERZEUGNISSE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CSKUNSTOFFBEARBEITUNG

    Германия

    Предприятието CSKUNSTOFFBEARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

  2. ING. BÜRO KOPP

    Германия

    Предприятието ING. BÜRO KOPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Kenzingen, Германия.

  3. FOILTECH WERNER WIESENBORN E.K.

    Германия

    Предприятието FOILTECH WERNER WIESENBORN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Dürnau, Германия.

  4. SONIFLEX

    Германия

    Предприятието SONIFLEX, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  5. KONEX INTERNATIONAL INH. WOLFGANG KONZ E.K.

    Германия

    Предприятието KONEX INTERNATIONAL INH. WOLFGANG KONZ E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Промишлена тръбна арматура, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Тръби от черни метали, Промишлена тръбна арматура, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Klettgau, Германия.

  1. EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  2. ULTRALEN FILM GMBH

    Германия

    Предприятието ULTRALEN FILM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  1. KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFF-TEILE GMBH

    Германия

    Предприятието KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFF-TEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wimsheim, Германия.

  2. PROFILPLAST GMBH

    Германия

    Предприятието PROFILPLAST GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Органична химия - изходни материали и производни, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Geisingen, Германия.

  3. AT-TECHNIK ANDREAS THIER

    Германия

    Предприятието AT-TECHNIK ANDREAS THIER, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schömberg, Германия.

  4. HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSER

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Eschbronn, Германия.

  6. FOLIE & MEHR INH. ILONA HILDWEIN

    Германия

    Предприятието FOLIE & MEHR INH. ILONA HILDWEIN, e Разпространител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  7. TALIS TAGESLICHTSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието TALIS TAGESLICHTSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Алтернативни енергии - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Слънчева енергия - инсталации, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Слънчева енергия - инсталации, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Bempflingen, Германия.

  8. JAKOB KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието JAKOB KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Satteldorf, Германия.

  1. AUTEC GMBH

    Германия

    Предприятието AUTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Вътрешни гуми, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Електрически и телефонни кабели и жици, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Вътрешни гуми, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Електрически и телефонни кабели и жици. Седалището му е в/ъв Bad Bellingen, Германия.

  2. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  3. SCHNEIDER GMBH - SCHRUMPF- UND VERBINDUNGSTECHNIK

    Германия

    Предприятието SCHNEIDER GMBH - SCHRUMPF- UND VERBINDUNGSTECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електрически и телефонни кабели и жици, Електричество - компоненти и части, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електрически и телефонни кабели и жици, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Empfingen, Германия.

  4. RWAGNER-DESIGN RALPH WAGNER

    Германия

    Предприятието RWAGNER-DESIGN RALPH WAGNER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Straßberg, Германия.

  5. EMATEX

    Германия

    Предприятието EMATEX, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  6. KNOBLAUCH & SCHAU GMBH

    Германия

    Предприятието KNOBLAUCH & SCHAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Gemmrigheim, Германия.

  7. KONRAD & SCHMIDT OHG

    Германия

    Предприятието KONRAD & SCHMIDT OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  8. VERLAG MANIAS GMBH

    Германия

    Предприятието VERLAG MANIAS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  9. HARTMUT JUNKER

    Германия

    Предприятието HARTMUT JUNKER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  10. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Plastic tubes

Брой резултати

53 Фирми

Категория