• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • precious metal

Резултати за

Precious metal

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. PURETECS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Since 2012, Puretecs has developed optimised solutions for the cleaning and protective coating of electronic assemblies. We specialise in hydrofluoroether (HFE) liquids and fluoropolymer coating materials. Thanks to our innovative cleaning, coating and combination systems as well as decades of acquired expertise, we can offer you convenient and cost-effective complete solutions that include process monitoring. Experts in production systems engineering, shipment processing and consultation will handle any enquiries you may have.

  2. IMMO-SCHATZ GBR

    Германия

    Предприятието IMMO-SCHATZ GBR, e Разпространител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели и рафтове за офиса, Пътен транспорт, Международно пренасяне, Международни куриерски служби, Мебели и рафтове за офиса, Пътен транспорт, Международно пренасяне, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  3. PLATINUMKING

    Германия

    Предприятието PLATINUMKING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, Събиране и рециклиране на различни продукти, Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Forchtenberg, Германия.

  4. BIBUS METALS GMBH

    Германия

    Предприятието BIBUS METALS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани, Специални стомани, Благородни и ценни метали, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  5. PHILORO EDELMETALLE GMBH

    Германия

    Предприятието PHILORO EDELMETALLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DIE VERGOLDER

    Германия

    Предприятието DIE VERGOLDER, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Златарство - машини и техника, Рамки за картини и поставяне в рамки, Поставяне в рамки, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Златарство - машини и техника, Рамки за картини и поставяне в рамки, и Поставяне в рамки. Седалището му е в/ъв Frickenhausen, Германия.

  2. LAURIN`S GARTEN

    Германия

    Предприятието LAURIN`S GARTEN, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  3. RALF THOME OBERFLÄCHENTECHNIK

    Германия

    Предприятието RALF THOME OBERFLÄCHENTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Галванизиране - машини, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и Галванизиране - машини. Седалището му е в/ъв Maulbronn, Германия.

  4. EUCREA KONTAKTE SP. Z O.O.

    Германия

    Предприятието EUCREA KONTAKTE SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Sternenfels, Германия.

  5. A-PRIORI GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието A-PRIORI GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Благородни и ценни метали, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Зъболечение - съоръжения и инструменти. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  1. MICHAEL ROTHFUSS

    Германия

    Предприятието MICHAEL ROTHFUSS, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  2. MANFRED RAPP FEINBLECHVERARBEITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието MANFRED RAPP FEINBLECHVERARBEITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  1. SEASIDE EDELMETALLE

    Германия

    Предприятието SEASIDE EDELMETALLE, e Разпространител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Злато, Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, Злато, Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  2. GLOBAL-KAT E.KFR.

    Германия

    Предприятието GLOBAL-KAT E.KFR., e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Благородни и ценни метали, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  3. C. JENTNER GMBH

    Германия

    Предприятието C. JENTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  4. SCHELLENBERGER KG

    Германия

    Предприятието SCHELLENBERGER KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Бронз, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Бронз, Благородни и ценни метали, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Kürnbach, Германия.

  5. MATTHIAS GOLL

    Германия

    Предприятието MATTHIAS GOLL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Мед и сплави, Благородни и ценни метали, Стомани, Сурови и специални чугуни, Мед и сплави, и Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  6. ROYAL METALLE GMBH

    Германия

    Предприятието ROYAL METALLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  7. TRF FEINMECHANIK THOMAS RAMSPERGER

    Германия

    Предприятието TRF FEINMECHANIK THOMAS RAMSPERGER, e Разпространител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на tantalum, и molybdenum. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

  8. MY MAJESTIC GOLD

    Германия

    Предприятието MY MAJESTIC GOLD, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Philippsburg, Германия.

  1. GOLDSOLID

    Германия

    Предприятието GOLDSOLID, e Разпространител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Злато, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Злато, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

Филтри

Резултати за

Precious metal

Брой резултати

21 Фирми