• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • semi-finished plastic products

Резултати за

Semi-finished plastic products

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. U-PACK

    Германия

    Предприятието U-PACK, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  2. HARTMUT JUNKER

    Германия

    Предприятието HARTMUT JUNKER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  3. KUBULUS

    Германия

    Предприятието KUBULUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  4. NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  5. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FOLIENSCHMIEDE, INH. MICHAEL PFEIFFER

    Германия

    Предприятието FOLIENSCHMIEDE, INH. MICHAEL PFEIFFER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  2. FOLIT GMBH

    Германия

    Предприятието FOLIT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  3. GERHARD BODAMER

    Германия

    Предприятието GERHARD BODAMER, e Разпространител, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Neuweiler, Германия.

  4. CHRISTIAN KNÜLL

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN KNÜLL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Höpfingen, Германия.

  5. FOILTECH WERNER WIESENBORN E.K.

    Германия

    Предприятието FOILTECH WERNER WIESENBORN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Dürnau, Германия.

  1. TÜTENVERSAND-GÖTZ

    Германия

    Предприятието TÜTENVERSAND-GÖTZ, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Хартия - производство. Седалището му е в/ъв Bischweier, Германия.

  2. ULTRALEN FILM GMBH

    Германия

    Предприятието ULTRALEN FILM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  1. FOLIE & MEHR INH. ILONA HILDWEIN

    Германия

    Предприятието FOLIE & MEHR INH. ILONA HILDWEIN, e Разпространител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  2. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  3. INNODECO SIMON WEINHARDT

    Германия

    Предприятието INNODECO SIMON WEINHARDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. TEICHPROFI STAHL GMBH

    Германия

    Предприятието TEICHPROFI STAHL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Суров дървен материал, Градинарство - машини и уреди, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

  5. KURT GRIESINGER

    Германия

    Предприятието KURT GRIESINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Neuenbürg, Германия.

  6. HAL-DV FOLIENPRODUKTE.EU

    Германия

    Предприятието HAL-DV FOLIENPRODUKTE.EU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Филтри

Резултати за

Semi-finished plastic products

Брой резултати

18 Фирми