• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • риби - обработка

Резултати за

Риби - обработка

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. STEFAN KNOBLAUCH

    Германия

    Предприятието STEFAN KNOBLAUCH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Риби - обработка, Прясно месо и пресни домашни птици, Млечни продукти, Риби, Риби - обработка, Прясно месо и пресни домашни птици, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Uhldingen-Mühlhofen, Германия.

  2. REHA-VEREIN WERKSTATT FÜR BEHINDERTE PSYCH.KRANKE

    Германия

    Предприятието REHA-VEREIN WERKSTATT FÜR BEHINDERTE PSYCH.KRANKE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Риби, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  3. AQUATECHNIC INH. MATTHIAS REISS

    Германия

    Предприятието AQUATECHNIC INH. MATTHIAS REISS, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Риби, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, и Преработка на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Erdmannhausen, Германия.