• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителни стомани

Резултати за

Строителни стомани

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SOLIDIAN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    As a leading specialist, solidian develops and products non-metallic reinforcements made from carbon glass or basalt fibres. The reinforcements are available in bar or mesh form. The fields of application for our reinforcement solutions range from facade panels through bridge construction and maritime construction to restorations. If necessary, solidian supports you at every stage of your projects, from application consulting through the calculation of reinforcements to assistance on the building site. In our in-house test laboratory, we also determine the necessary parameters for you individual building projects. With a team of 270 employees spread across two sites, we develop practical solutions for our customers for the buildings and structures of tomorrow.

  2. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни стомани. Освен това развива дейност и в сферата на steel sheet, Trading in steel, Bright steel, и Steel strips. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  3. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Германия

    Предприятието SCHOLZ EDELSTAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни стомани, Тръби от неръждаема стомана, Ламарина и ленти от стомана, Тръби от стомана, Строителни стомани, Тръби от неръждаема стомана, Ламарина и ленти от стомана, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Essingen, Германия.

  4. C. FLÄCHER INH. GÜNTER SCHUTZ

    Германия

    Предприятието C. FLÄCHER INH. GÜNTER SCHUTZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Строителни стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Профили и прътове от черни метали, Стомани, Строителни стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, и Профили и прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  5. HERWIG GMBH EDELSTAHLTECHNIK

    Германия

    Предприятието HERWIG GMBH EDELSTAHLTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Специални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни стомани, и Строителни стомани. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. UHG UMSCHLAGS- UND BAUSTOFFHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

  2. ARNOLD GMBH

    Германия

    Предприятието ARNOLD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Стомани, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Суровини за строителството, Стомани, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Bopfingen, Германия.

  3. HANS-JÜRGEN LAUBLE

    Германия

    Предприятието HANS-JÜRGEN LAUBLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Стомани, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв St. Georgen, Германия.

  4. JJS-METALLHANDELGES. MBH

    Германия

    Предприятието JJS-METALLHANDELGES. MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Стомани, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  5. ARSLAN SCHROTT- & METALLHANDEL RECYCYLING

    Германия

    Предприятието ARSLAN SCHROTT- & METALLHANDEL RECYCYLING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Стомани, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Edingen-Neckarhausen, Германия.

  1. RSW ROHSTOFFHANDEL SÜD-WEST KLAUS HUTT GMBH

    Германия

    Предприятието RSW ROHSTOFFHANDEL SÜD-WEST KLAUS HUTT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Стомани, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. FRANKE GLAS GMBH

    Германия

    Предприятието FRANKE GLAS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Довършителни работи, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  1. LOGIVEST GMBH

    Германия

    Предприятието LOGIVEST GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални хангари - желязо и стомана, Лека метална конструкция, Метални халета, Строителни машини, Метални хангари - желязо и стомана, Лека метална конструкция, Метални халета, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  2. HÖHN SCHLOSSEREI

    Германия

    Предприятието HÖHN SCHLOSSEREI, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Строителна кинкалерия, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Markgröningen, Германия.

  3. FRIEDAUER GMBH

    Германия

    Предприятието FRIEDAUER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  4. JANSEN BRAND-SCHUTZTORE STUTTGART GMBH

    Германия

    Предприятието JANSEN BRAND-SCHUTZTORE STUTTGART GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Строителна кинкалерия, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  5. AUF-ZU TORSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието AUF-ZU TORSYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Строителна кинкалерия, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Durmersheim, Германия.

  6. HANS ROTH TORBAU SCHWABEN WERKSVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието HANS ROTH TORBAU SCHWABEN WERKSVERTRETUNG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Строителна кинкалерия, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  7. SK-SCHLÜSSELDIENST INH. STEFAN KIEFER

    Германия

    Предприятието SK-SCHLÜSSELDIENST INH. STEFAN KIEFER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Сигнализация - пана и табели, Брави, резета и ключове, Метални домакински принадлежности, Строителна кинкалерия, Сигнализация - пана и табели, Брави, резета и ключове, и Метални домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  8. PRV DESIGN TECHNIK VERTRIEB

    Германия

    Предприятието PRV DESIGN TECHNIK VERTRIEB, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Метални гарнитури, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Метални гарнитури. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  1. MZ-SERVTEC24

    Германия

    Предприятието MZ-SERVTEC24, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Строителна кинкалерия, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Kenzingen, Германия.

  2. HTS-TORTECHNIK

    Германия

    Предприятието HTS-TORTECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Строителна кинкалерия, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  3. MARKUS EGENMAIER ADI FRÖHLE

    Германия

    Предприятието MARKUS EGENMAIER ADI FRÖHLE, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Строителна кинкалерия, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Mühlenbach, Германия.

  4. CURRLE + ZINNER GMBH

    Германия

    Предприятието CURRLE + ZINNER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  5. GU AUTOMATIC GMBH

    Германия

    Предприятието GU AUTOMATIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Строителна кинкалерия, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Hochdorf-Unteressendorf, Германия.

  6. GU AUTOMATIC GMBH

    Германия

    Предприятието GU AUTOMATIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Строителна кинкалерия, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. MÜLLER & FLEIG GMBH

    Германия

    Предприятието MÜLLER & FLEIG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wolfach, Германия.

  8. GU AUTOMATIC GMBH

    Германия

    Предприятието GU AUTOMATIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Строителна кинкалерия, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  9. UNIVENTA VERTRIEBSBÜRO

    Германия

    Предприятието UNIVENTA VERTRIEBSBÜRO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Строителна кинкалерия, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Oberderdingen, Германия.

  10. RAGG GMBH

    Германия

    Предприятието RAGG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Строителна кинкалерия, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Строителни стомани

Брой резултати

82 Фирми