• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бои от синтетични смоли

Резултати за

Бои от синтетични смоли

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. INNOTECH MARKETING UND KONFEKTION ROT GMBH

    Германия

    Предприятието INNOTECH MARKETING UND KONFEKTION ROT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Бои и лакове, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

  2. MÜTEC GMBH

    Германия

    Предприятието MÜTEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Бои и лакове, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  3. MARTIN KLEBETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MARTIN KLEBETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Бои и лакове, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Sersheim, Германия.

  4. ESTERHAMMER GMBH

    Германия

    Предприятието ESTERHAMMER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Бои и лакове, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Бои и лакове, и Лепила, слепващи вещества и апликатори. Седалището му е в/ъв Rutesheim, Германия.

  5. BACOPLAK PLAKATLEIM GMBH

    Германия

    Предприятието BACOPLAK PLAKATLEIM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Бои и лакове, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Seckach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MANFRED WILD

    Германия

    Предприятието MANFRED WILD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Бои и лакове, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.