• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • метали - машини и техника

Резултати за

Метали - машини и техника

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    We have been living and working for our family company with great passion for almost 100 years. By completing his training as a book printer in 1919, Josef Altmann laid the foundations for our family tradition in the graphics industry. His sons Gerhard and Werner followed in his footsteps in 1949 and 1955, respectfully. Peter Altmann has been managing the company in what is now the third generation since 1993. With the foundation of Altmann Graphische Maschinen GmbH in 1980, we specialised in the international trade of used machines for printing and finishing, which is our key area of expertise. In the meantime, we have continually built up our reputation as a respectable, technically adept and service-oriented partner. This reputation extends far beyond the confines of our base in Magstadt, a town located on the outskirts of Stuttgart. We are very proud to say that our machinery is used all around the world. Our vision is to provide you with the best machinery, with the best service and at the best price.

  2. ELCOMETER INSTRUMENTS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ELCOMETER INSTRUMENTS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Системи за контрол на повърхнинната обработка. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  3. EUGEN RIEXINGER GMBH & CO.KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието EUGEN RIEXINGER GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини за центробежно отливане на метали. Седалището му е в/ъв Bad Liebenzell, Германия.

  4. GOTIC GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието GOTIC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини за центробежно отливане на метали. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  5. S. V. BASSEWITZ GMBH & CO.

    Германия

    Предприятието S. V. BASSEWITZ GMBH & CO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дискови ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Фрези и свредели, circular cutters, Фрези и свредели, circular saw blade, и cutters. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CURA CNC-PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието CURA CNC-PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фрези и свредели. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

  2. GERLITZ MASCHINENHANDEL

    Германия

    Предприятието GERLITZ MASCHINENHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металургия - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион, milling machines, Машини и техника от оказион, National and international industrial transport, и Purchase and sale of equipment. Седалището му е в/ъв Bad Urach, Германия.

  3. HIRSCHEIDER GMBH

    Германия

    Предприятието HIRSCHEIDER GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  4. B.& L.- LASERBESCHRIFTUNGEN INH. LIANE GAMERDINGER

    Германия

    Предприятието B.& L.- LASERBESCHRIFTUNGEN INH. LIANE GAMERDINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено гравиране върху стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнализация - пана и табели, Гравиране на метали - металообработващи машини, Типографски знаци, Предметна реклама - изделия, Сигнализация - пана и табели, Гравиране на метали - металообработващи машини, Типографски знаци, и Предметна реклама - изделия. Седалището му е в/ъв Neresheim, Германия.

  5. PETER H. KEMMERLING GMBH

    Германия

    Предприятието PETER H. KEMMERLING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработващи машини за фалцоване. Седалището му е в/ъв Lottstetten, Германия.

  1. HEZINGER MASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието HEZINGER MASCHINEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработващи машини за фалцоване. Освен това развива дейност и в сферата на panel finishing. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  2. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието PFLEGHAR GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фрезоване - металообработващи машини, Подвижни седла (на струг), Услуги по турбинно сондиране, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фрезоване - металообработващи машини, и Подвижни седла (на струг). Седалището му е в/ъв Baienfurt, Германия.

  1. LETAC GMBH

    Германия

    Предприятието LETAC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработващи машини за промишлено разрязване. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  2. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Спояване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Лазер - уреди и инструменти, Заваряване и спояване - машини и пособия, soldering machines for printed circuits, brazing, и Лазер - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Eggenstein-Leopoldshafen, Германия.

  3. ARNO FUCHS GMBH

    Германия

    Предприятието ARNO FUCHS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металургия - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Барабани и бобини за кабели, Wire strippers, Crimping machines, automatic, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, и Барабани и бобини за кабели. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  4. MAWI GMBH

    Германия

    Предприятието MAWI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Индустриални преси за метали. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на стомани и метали, Щамповане на стомани и метали, eccentric presses, cold squeezing, и knee presses. Седалището му е в/ъв Bad Wildbad, Германия.

  5. BOZTAS KONTAKTBÜRO DEUTSCHLAND BÜLENT BOZKURT

    Германия

    Предприятието BOZTAS KONTAKTBÜRO DEUTSCHLAND BÜLENT BOZKURT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фрезоване - металообработващи машини, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Фрезоване - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  6. CML DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието CML DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за огъване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за огъване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  7. PSV GMBH

    Германия

    Предприятието PSV GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за промишлено разрязване, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Обработващи машини за промишлено разрязване. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  8. AGEMA GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието AGEMA GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Преносими механични инструменти, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Металургия - машини и инсталации, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  1. RALF THOME OBERFLÄCHENTECHNIK

    Германия

    Предприятието RALF THOME OBERFLÄCHENTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Галванизиране - машини, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и Галванизиране - машини. Седалището му е в/ъв Maulbronn, Германия.

  2. LEHNERT TOOLS GMBH

    Германия

    Предприятието LEHNERT TOOLS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металургия - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Фабрично мебелно обзавеждане, Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Фабрично мебелно обзавеждане, и Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Neuenstadt, Германия.

  3. WERKZEUGMASCHINENHANDEL DIETER BIESZ GMBH

    Германия

    Предприятието WERKZEUGMASCHINENHANDEL DIETER BIESZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Asperg, Германия.

  4. MAIER SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието MAIER SYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Калай - сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Санитарна тръбна арматура, Заваряване и спояване - машини и пособия, Спояване - машини и пособия, Преносими механични инструменти, Санитарна тръбна арматура, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Спояване - машини и пособия. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  5. FBI INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Германия

    Предприятието FBI INDUSTRIEVERTRETUNGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени изделия от ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Плазмено рязане - машини, panel finishing, Плазмено рязане - машини, и plates for laser cutting. Седалището му е в/ъв Heimsheim, Германия.

  6. RALF LUPBERGER

    Германия

    Предприятието RALF LUPBERGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за огъване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Обработващи машини за огъване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

  7. MAASSEN GMBH

    Германия

    Предприятието MAASSEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Индустриални преси за метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  8. PORALU MARINE DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието PORALU MARINE DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Mетална дограма, железария - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий - машини и техника за дограма, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Алуминий - машини и техника за дограма, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  9. SO SONDERMASCHINEN VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието SO SONDERMASCHINEN VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, и Обработващи машини за разрязване. Седалището му е в/ъв Bad Säckingen, Германия.

  10. HKS LUBRICANTS GMBH

    Германия

    Предприятието HKS LUBRICANTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Метали - машини и техника

Брой резултати

476 Фирми

Категория