• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмаси - изделия за текстилната промишленост

Резултати за

Пластмаси - изделия за текстилната промишленост

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. DELTA GMBH

    Германия

    Предприятието DELTA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  2. CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER

    Германия

    Предприятието CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Добавки за промишлени багрила, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Леене под налягане на пластмаси - машини, Добавки за промишлени багрила, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. HEINZ SCHINDLER

    Германия

    Предприятието HEINZ SCHINDLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  4. FUKAN PLASTICS GMBH

    Германия

    Предприятието FUKAN PLASTICS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Полимери. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Tamm, Германия.

  5. LOGIPACK GERO GMBH

    Германия

    Предприятието LOGIPACK GERO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Ebersbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHMIDT & BARTL GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMIDT & BARTL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  2. KLETTBAND TECHNIK SCHULTZ UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието KLETTBAND TECHNIK SCHULTZ UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Профилирани изделия от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - изделия за строителството, Профилирани изделия от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Waldenbuch, Германия.

  3. DRESSLER & CO. KG

    Германия

    Предприятието DRESSLER & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  4. WEBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието WEBER KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Полимери. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. CHRISTIAN KNÜLL

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN KNÜLL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Höpfingen, Германия.

  1. NEXEOSOLUTIONS

    Германия

    Предприятието NEXEOSOLUTIONS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. BEISSWENGER FÜLLSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието BEISSWENGER FÜLLSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  1. TABAR-PLAST GMBH

    Германия

    Предприятието TABAR-PLAST GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Lauffen, Германия.

  2. OREAD DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието OREAD DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. JAKOB KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието JAKOB KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Satteldorf, Германия.

  4. ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER

    Германия

    Предприятието ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Тапи и капачки от пластмасова материя, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Тапи и капачки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Winterbach, Германия.

  5. PRESTAMO GMBH

    Германия

    Предприятието PRESTAMO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  6. RWA-BADEN GMBH

    Германия

    Предприятието RWA-BADEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ottersweier, Германия.

  7. R.E.M. RICHARD ETTER MODELLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието R.E.M. RICHARD ETTER MODELLBAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за производството на играчки, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Пластмаси - изделия за производството на играчки, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Knittlingen, Германия.

  8. JETCOM E.K.

    Германия

    Предприятието JETCOM E.K., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за производството на играчки, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Пластмаси - изделия за производството на играчки, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  1. HITS FÜR KIDS SPIELWARENMARKT GMBH

    Германия

    Предприятието HITS FÜR KIDS SPIELWARENMARKT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за производството на играчки, Дървен материал - изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, Пластмаси - изделия за производството на играчки, Дървен материал - изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Игри и играчки. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  2. MOSKITO SPIEL- UND SPORTARTIKEL GMBH

    Германия

    Предприятието MOSKITO SPIEL- UND SPORTARTIKEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за производството на играчки, Дървен материал - изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, Пластмаси - изделия за производството на играчки, Дървен материал - изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Игри и играчки. Седалището му е в/ъв Krautheim, Германия.

  3. W. FRIEDRICH BOHNLANDER E.KFM. INHABERIN URSULA ALLGAIER

    Германия

Филтри

Резултати за

Пластмаси - изделия за текстилната промишленост

Брой резултати

23 Фирми