• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмасови материи - полуфабрикати

Резултати за

Пластмасови материи - полуфабрикати

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. FRANZ LICHTENSTERN & SOHN INH. ERNST AUBELE

    Германия

    Предприятието FRANZ LICHTENSTERN & SOHN INH. ERNST AUBELE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Bad Buchau, Германия.

  2. FOILTECH WERNER WIESENBORN E.K.

    Германия

    Предприятието FOILTECH WERNER WIESENBORN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Dürnau, Германия.

  3. FOLIENPORTAL 24.DE GMBH

    Германия

    Предприятието FOLIENPORTAL 24.DE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  4. JONAS GMBH

    Германия

    Предприятието JONAS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  5. CHRISTIAN KNÜLL

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN KNÜLL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Höpfingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KUBULUS

    Германия

    Предприятието KUBULUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  2. FIBERFLON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FIBERFLON GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  3. THEODOR SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието THEODOR SCHMID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  5. NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  1. U-PACK

    Германия

    Предприятието U-PACK, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  2. CTS FOLIEN-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието CTS FOLIEN-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  1. DNV-VERLAG GMBH

    Германия

    Предприятието DNV-VERLAG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  2. SFG-FOLIEN-GESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието SFG-FOLIEN-GESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  3. AC-FOLIEN GMBH

    Германия

    Предприятието AC-FOLIEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

  4. WEBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието WEBER KUNSTSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - машини за индустрията, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  5. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  6. OREAD DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието OREAD DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  7. FOLIT GMBH

    Германия

    Предприятието FOLIT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  8. PROFILEX WIESSNER + BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието PROFILEX WIESSNER + BAUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Профилирани изделия от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Профилирани изделия от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  1. TEICHPROFI STAHL GMBH

    Германия

    Предприятието TEICHPROFI STAHL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Суров дървен материал, Градинарство - машини и уреди, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

  2. COPACK GMBH & CO. FOLIEN-VERPACKUNGSTECHNIK MIT SYSTEM KG

    Германия

    Предприятието COPACK GMBH & CO. FOLIEN-VERPACKUNGSTECHNIK MIT SYSTEM KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  3. INNODECO SIMON WEINHARDT

    Германия

    Предприятието INNODECO SIMON WEINHARDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. KURT GRIESINGER

    Германия

    Предприятието KURT GRIESINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Neuenbürg, Германия.

  5. HAL-DV FOLIENPRODUKTE.EU

    Германия

    Предприятието HAL-DV FOLIENPRODUKTE.EU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. R.W.B. INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Германия

    Предприятието R.W.B. INDUSTRIEVERTRETUNGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  7. HELD GMBH

    Германия

    Предприятието HELD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Филтриране - уреди и помощни материали, Филми и листи от пластмасови материи, и Филтриране - уреди и помощни материали. Седалището му е в/ъв Gemmingen, Германия.

  8. TBG LIEFERBETON KARLSRUHE GMBH &CO. KG

    Германия

    Предприятието TBG LIEFERBETON KARLSRUHE GMBH &CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Цимент и добавки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  9. WERNER FARTAK KG

    Германия

    Предприятието WERNER FARTAK KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  10. SELECTION HOTELINTERIOR VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието SELECTION HOTELINTERIOR VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Lichtenau, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пластмасови материи - полуфабрикати

Брой резултати

119 Фирми