• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове

Резултати за

Плодове

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, import/export, production and sale of fruit and vegetables, fruit export, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и fruit export. Седалището му е в/ъв Salem, Германия.

  2. VIEHHANDLUNG ANDREAS HAUGER

    Германия

    Предприятието VIEHHANDLUNG ANDREAS HAUGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Bad Dürrheim, Германия.

  3. GEMÜSERING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GEMÜSERING GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Пресни зеленчуци, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Риби. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  5. FRIHOL CHAMPIGNON VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието FRIHOL CHAMPIGNON VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Млечни продукти, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SPEZIALITÄTEN-COMPAGNIE MÖSSINGEN INH. HANS NILL

    Германия

    Предприятието SPEZIALITÄTEN-COMPAGNIE MÖSSINGEN INH. HANS NILL, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Кафе и чай, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Риби, Кафе и чай, Газирани безалкохолни напитки, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  2. RAISER´S KARTOFFELN

    Германия

    Предприятието RAISER´S KARTOFFELN, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Риби. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. GEMÜSEBAU GROSSHANS INH. KARSTEN GROSSHANS

    Германия

    Предприятието GEMÜSEBAU GROSSHANS INH. KARSTEN GROSSHANS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Риби. Седалището му е в/ъв Reilingen, Германия.

  4. KÜHOF GMBH

    Германия

    Предприятието KÜHOF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Риби. Седалището му е в/ъв Satteldorf, Германия.

  5. ÖKO-OBST-BLANK OHG

    Германия

    Предприятието ÖKO-OBST-BLANK OHG, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  1. GUND SERVICE + COMMERCE GMBH

    Германия

    Предприятието GUND SERVICE + COMMERCE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Диетичнa и биологичнa хранa, Кафе и чай, Подправки, Плодове, Диетичнa и биологичнa хранa, Кафе и чай, и Подправки. Седалището му е в/ъв Walzbachtal, Германия.

  2. HURM & SINN OBST GEMÜSE SÜDFRÜCHTE

    Германия

    Предприятието HURM & SINN OBST GEMÜSE SÜDFRÜCHTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  1. MERZ BIOGEMÜSE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MERZ BIOGEMÜSE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Neulußheim, Германия.

  2. KARL WALTER, HÖLLBERG-BRENNEREI INHABER: DANIEL WALTER E. K.

    Германия

    Предприятието KARL WALTER, HÖLLBERG-BRENNEREI INHABER: DANIEL WALTER E. K., e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Алкохолни и спиртни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Германия.

  3. WEINPALETTE VOLKER ULMANN

    Германия

    Предприятието WEINPALETTE VOLKER ULMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Бира. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  4. AMOREBIO GMBH

    Германия

    Предприятието AMOREBIO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Ubstadt-Weiher, Германия.

  5. SUNNY SELECTION GMBH

    Германия

    Предприятието SUNNY SELECTION GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Бира. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  6. WINZERGENOSSENSCHAFT MÜNCHWEIER-WALLBURG-SCHMIEHEIM EG

    Германия

    Предприятието WINZERGENOSSENSCHAFT MÜNCHWEIER-WALLBURG-SCHMIEHEIM EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Бира. Седалището му е в/ъв Ettenheim, Германия.

  7. WYNKISTE

    Германия

    Предприятието WYNKISTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Бира. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  8. GENOSSENSCHAFTSKELLEREI ROSSWAG-MÜHLHAUSEN EG

    Германия

    Предприятието GENOSSENSCHAFTSKELLEREI ROSSWAG-MÜHLHAUSEN EG, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Алкохолни и спиртни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  1. KARL GAUSS GMBH

    Германия

    Предприятието KARL GAUSS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Murrhardt, Германия.

  2. MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH

    Германия

    Предприятието MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Mauer, Германия.

  3. MÜLLER OBSTGROSS- UND EINZELHANDEL UND GÜTERVERKEHRS GMBH

    Германия

    Предприятието MÜLLER OBSTGROSS- UND EINZELHANDEL UND GÜTERVERKEHRS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Въздушен превоз на стоки, Международен товарен транспорт, Пътен транспорт, Плодове, Въздушен превоз на стоки, Международен товарен транспорт, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Kappelrodeck, Германия.

  4. WAHLERREBEN GBR

    Германия

    Предприятието WAHLERREBEN GBR, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Плодове, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  5. OESS & BULLING GETRÄNKE-FACHGROSSHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието OESS & BULLING GETRÄNKE-FACHGROSSHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  6. DIAFOOD GMBH

    Германия

    Предприятието DIAFOOD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  7. WINZERKELLER WIESLOCH EG

    Германия

    Предприятието WINZERKELLER WIESLOCH EG, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Бира. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  8. REINERS ROSINE RESTAURANT - VINOTHEK - BRAUEREI INH. REINER ROSINE

    Германия

    Предприятието REINERS ROSINE RESTAURANT - VINOTHEK - BRAUEREI INH. REINER ROSINE, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Бира. Седалището му е в/ъв Flein, Германия.

  9. SCHEERER BAUMSCHULEN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHEERER BAUMSCHULEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Langenau, Германия.

  10. WEINGUT HERZOG VON WÜRTTEMBERG

    Германия

    Предприятието WEINGUT HERZOG VON WÜRTTEMBERG, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Бира. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно