• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • посредник по международни превози

Резултати за

Посредник по международни превози

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. MENTALLEIS DIENSTLEISTUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието MENTALLEIS DIENSTLEISTUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Експедитори и групировчици, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, и Експедитори и групировчици. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. SOKRATES DIENSTLEISTUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието SOKRATES DIENSTLEISTUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Експедитори и групировчици, Охрана и безопасност - услуги, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Експедитори и групировчици, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. WVD BESCHAFFUNGS- UND KREDITORENOPTIMIERUNG GMBH

    Германия

    Предприятието WVD BESCHAFFUNGS- UND KREDITORENOPTIMIERUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Експедитори и групировчици, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, и Експедитори и групировчици. Седалището му е в/ъв Hemsbach, Германия.

  4. CONTACON

    Германия

    Предприятието CONTACON, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Информатика - софтуер, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Химия - внос-износ, Информатика - софтуер, Международни куриерски служби, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Zell Unter Aichelberg, Германия.

  5. HERMANN MAIER SPEDITION KG

    Германия

    Предприятието HERMANN MAIER SPEDITION KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Експедитори и групировчици, Посредник по международни превози, Експедитори и групировчици, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BROCKHAUS KOMMISSIONSGESCHÄFT GMBH

    Германия

    Предприятието BROCKHAUS KOMMISSIONSGESCHÄFT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  2. WW TRANSPORTER GMBH

    Германия

    Предприятието WW TRANSPORTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - организация, Извънредни превози, Международни куриерски служби, Пощенски услуги и изпълнители, Пътен транспорт - организация, Извънредни превози, Международни куриерски служби, и Пощенски услуги и изпълнители. Седалището му е в/ъв Amstetten, Германия.