• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • преносими механични инструменти за строителството

Резултати за

Преносими механични инструменти за строителството

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. INGOLD & BURGERT GMBH

    Германия

    Предприятието INGOLD & BURGERT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни безмоторни инструменти за електротехниката. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти за строителството, Промишлени машини за лъскане на паркет, Почистващи устройства под високо налягане, Безопасност на труда - съоръжения и техника, Преносими механични инструменти за строителството, Промишлени машини за лъскане на паркет, Почистващи устройства под високо налягане, и Безопасност на труда - съоръжения и техника. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. HP-HOLZPROFILE GMBH

    Германия

  3. PROFI BAUBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието PROFI BAUBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти за металообработването, Наем на промишлени съоръжения, Преносими механични инструменти за металообработването, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  4. BEIERMEISTER TOOL TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BEIERMEISTER TOOL TECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти за дървообравотването, Прозорци, Преносими механични инструменти за дървообравотването, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Wäschenbeuren, Германия.

  5. ITP - INTERNATIONAL TOOLING PARTNERVERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Германия