• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пясъци и чакъли

Резултати за

Пясъци и чакъли

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. PAUL KLEINKNECHT SCHOTTER- UND SPLITTWERKE GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието PAUL KLEINKNECHT SCHOTTER- UND SPLITTWERKE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Kupferzell, Германия.

  2. HEIM-GRUPPE

    Германия

    Предприятието HEIM-GRUPPE, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  3. SCHOTTERVERTRIEB REUTLINGER ALB

    Германия

    Предприятието SCHOTTERVERTRIEB REUTLINGER ALB, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Sonnenbühl, Германия.

  4. HK ASPHALT HANDELSKONTOR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HK ASPHALT HANDELSKONTOR GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Груб строеж, Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Winnenden, Германия.

  5. ALFRED DÖRFLINGER GMBH

    Германия

    Предприятието ALFRED DÖRFLINGER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Malsburg-Marzell, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRITZ BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието FRITZ BAUER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  2. KORUTEC -SILICIUMCARBID, EDEL- UND NORMALKORUND

    Германия

    Предприятието KORUTEC -SILICIUMCARBID, EDEL- UND NORMALKORUND, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

  3. PORPHYRWERKE WEINHEIM-SCHRIESHEIM AG

    Германия

    Предприятието PORPHYRWERKE WEINHEIM-SCHRIESHEIM AG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  4. TRANSPORTBETON-WERKE IM HOCHSCHWARZWALD GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието TRANSPORTBETON-WERKE IM HOCHSCHWARZWALD GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Titisee-Neustadt, Германия.

  5. TOP MINERAL GMBH

    Германия

    Предприятието TOP MINERAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Rheinau, Германия.

  1. BKZ BETON- & KIESZENTRALE GMBH FREUDENSTADT & CO. KG

    Германия

    Предприятието BKZ BETON- & KIESZENTRALE GMBH FREUDENSTADT & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Freudenstadt, Германия.

  2. HANDELSVERTRETUNG SCHÜTTERLE GMBH

    Германия

    Предприятието HANDELSVERTRETUNG SCHÜTTERLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Въжени линии, лифтове, влекове, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, и Въжени линии, лифтове, влекове. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  1. TOP MINERAL GMBH

    Германия

    Предприятието TOP MINERAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Breisach, Германия.

  2. GUSTAV WAGER KIES-SAND- UND SCHOTTERWERKE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GUSTAV WAGER KIES-SAND- UND SCHOTTERWERKE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  3. KIESWERK SCHÄFER GMBH VORM. FRITZ NEUBRAND

    Германия

    Предприятието KIESWERK SCHÄFER GMBH VORM. FRITZ NEUBRAND, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Schemmerhofen, Германия.

  4. FUXRAD SYSTEMKUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието FUXRAD SYSTEMKUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Пясъци и чакъли, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Смоли. Седалището му е в/ъв Renningen, Германия.

  5. LINK SUBSTRAT PRODUKTION UND HANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието LINK SUBSTRAT PRODUKTION UND HANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  6. TBG TRANSPORTBETON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TBG TRANSPORTBETON GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  7. BST BOHREN UND TRENNEN VON BETON UND ASPHALT GMBH

    Германия

    Предприятието BST BOHREN UND TRENNEN VON BETON UND ASPHALT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Zell, Германия.

  8. EHINGER BETON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието EHINGER BETON GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ehingen, Германия.

  1. MSW MINERALSTOFFWERKE SÜDWEST GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MSW MINERALSTOFFWERKE SÜDWEST GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. HERMANN SPENGLER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HERMANN SPENGLER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  3. ELZTÄLER MINERAL GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието ELZTÄLER MINERAL GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Мини и кариери - машини и техника, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Biederbach, Германия.

  4. RHEINFELDER KIES GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RHEINFELDER KIES GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  5. BVG BAUSTOFF-VERTRIEBS-GESELLSCHAFT OHG

    Германия

    Предприятието BVG BAUSTOFF-VERTRIEBS-GESELLSCHAFT OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  6. WOLF ERDBAU INH. GERHARD WOLF

    Германия

    Предприятието WOLF ERDBAU INH. GERHARD WOLF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пясъци и чакъли, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Obersulm, Германия.

  7. VOGEL-BAU GMBH

    Германия

    Предприятието VOGEL-BAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Груб строеж, Довършителни работи, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Schwanau, Германия.

  8. VALET U. OTT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VALET U. OTT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Mengen, Германия.

  9. WERNER HÄMMERLE GMBH

    Германия

    Предприятието WERNER HÄMMERLE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Baienfurt, Германия.

  10. HOLZÄPFEL & HILLE E.K.

    Германия

    Предприятието HOLZÄPFEL & HILLE E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Груб строеж, Довършителни работи, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Altheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пясъци и чакъли

Брой резултати

54 Фирми