• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • суровини за строителството

Резултати за

Суровини за строителството

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. EUROKRET GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието EUROKRET GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  2. D UND I HANDEL - LOGISTIK GMBH

    Германия

    Предприятието D UND I HANDEL - LOGISTIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Neuried, Германия.

  3. KAST BAUSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието KAST BAUSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. BAUSPEZI HERING BAUSTOFFE INH. DIETER HERING

    Германия

    Предприятието BAUSPEZI HERING BAUSTOFFE INH. DIETER HERING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ittlingen, Германия.

  5. MICHAEL HÜGER NATURSTEINE GMBH

    Германия

    Предприятието MICHAEL HÜGER NATURSTEINE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Renchen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BADISCHE TERRAZZO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието BADISCHE TERRAZZO HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Graben-Neudorf, Германия.

  2. ALEXANDER TEISE

    Германия

    Предприятието ALEXANDER TEISE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Vogt, Германия.

  3. LITHONPLUS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LITHONPLUS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Eggenstein-Leopoldshafen, Германия.

  4. DIERINGER & STARK VERKEHRSTECHNIK SPEZIALBAU GMBH

    Германия

    Предприятието DIERINGER & STARK VERKEHRSTECHNIK SPEZIALBAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителство, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Dietingen, Германия.

  5. PROFI-MARKT, BAU- GARTEN- UND HEIMWERKERBEDARFS- UND VERTRIEBSGMBH

    Германия

    Предприятието PROFI-MARKT, BAU- GARTEN- UND HEIMWERKERBEDARFS- UND VERTRIEBSGMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Суровини за строителството, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Вода - добив и снабдяване, Суровини за строителството, Санитарна тръбна арматура, и Водопроводни и канализационни инсталации. Седалището му е в/ъв Neckargemünd, Германия.

  1. AVA AUTOVERWERTUNG ABSTATT MARIO HERFEL E.K.

    Германия

    Предприятието AVA AUTOVERWERTUNG ABSTATT MARIO HERFEL E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Промишлена кинкалерия, Груб строеж, Пътен транспорт, Суровини за строителството, Промишлена кинкалерия, Груб строеж, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Abstatt, Германия.

  2. ELZTÄLER MINERAL GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието ELZTÄLER MINERAL GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Мини и кариери - машини и техника, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Biederbach, Германия.

  1. HEIZÖL HÄBERLE E.K.

    Германия

    Предприятието HEIZÖL HÄBERLE E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Нефтени горива и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Нефтени горива и добавки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Bad Liebenzell, Германия.

  2. KIESWERK SCHÄFER GMBH VORM. FRITZ NEUBRAND

    Германия

    Предприятието KIESWERK SCHÄFER GMBH VORM. FRITZ NEUBRAND, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Schemmerhofen, Германия.

  3. ARTUR UHL KIES- UND SCHOTTERWERK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ARTUR UHL KIES- UND SCHOTTERWERK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Breisach, Германия.

  4. WEGO SYSTEMBAUSTOFFE GMBH & CO. OHG

    Германия

    Предприятието WEGO SYSTEMBAUSTOFFE GMBH & CO. OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  5. MAST & OEHLERT MINERALÖLVERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието MAST & OEHLERT MINERALÖLVERTRIEB GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Твърди горива, Електричество - производство и снабдяване, Газ и нефт - добив, Суровини за строителството, Твърди горива, Електричество - производство и снабдяване, Газ и нефт - добив, и Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  6. TRANSPORTBETON-WERKE IM HOCHSCHWARZWALD GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието TRANSPORTBETON-WERKE IM HOCHSCHWARZWALD GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Titisee-Neustadt, Германия.

  7. ZENS MINERALÖLHANDELS-GMBH

    Германия

    Предприятието ZENS MINERALÖLHANDELS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Суровини за строителството, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Газ и нефт - добив, Суровини за строителството, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Bietigheim, Германия.

  8. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH WEINGARTEN

    Германия

    Предприятието THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH WEINGARTEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - машинно обработване, Суровини за строителството, Стомани, Специални стомани, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  1. GERHARD SCHAEFER

    Германия

    Предприятието GERHARD SCHAEFER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Kandern, Германия.

  2. VOGEL-BAU GMBH

    Германия

    Предприятието VOGEL-BAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Груб строеж, Довършителни работи, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Schwanau, Германия.

  3. VALET U. OTT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VALET U. OTT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Mengen, Германия.

  4. NAGEL BAUSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието NAGEL BAUSTOFF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. KARLE RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието KARLE RECYCLING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. LINK SUBSTRAT PRODUKTION UND HANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието LINK SUBSTRAT PRODUKTION UND HANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  7. RMKS RHEIN MAIN KIES UND SPLITT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RMKS RHEIN MAIN KIES UND SPLITT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Meißenheim, Германия.

  8. SRT BADER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SRT BADER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Hülben, Германия.

  9. NSN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието NSN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  10. KURT GANSLOSER GMBH

    Германия

    Предприятието KURT GANSLOSER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Довършителни работи, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Deggingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно