• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • тапети

Резултати за

Тапети

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. IMTEX TEXTIL-VERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието IMTEX TEXTIL-VERTRIEB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Паркети, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Довършителни работи, Тапети, Паркети, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Довършителни работи, и Тапети. Седалището му е в/ъв Neckartenzlingen, Германия.

  2. RAFA RAUMAUSSTATTER FACHGROSSHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието RAFA RAUMAUSSTATTER FACHGROSSHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Паркети, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, и Тапети. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. RCR FLOORING PRODUCTS GMBH

    Германия

    Предприятието RCR FLOORING PRODUCTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Паркети, Промишлени подове и подови настилки, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Промишлени подове и подови настилки, и Тапети. Седалището му е в/ъв Ingersheim, Германия.

  4. AXEL EISENACK

    Германия

    Предприятието AXEL EISENACK, e Производител, и работи в сферата на Камини, декоративни печки и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Кахлени печки, Плочки и плочкови настилки, Тапети, Кахлени печки, Плочки и плочкови настилки, и Тапети. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  5. GURIMUR-HARLEQUIN DISTRIBUTION TAPETEN-U.STOFFGROSSHANDEL ANDREAS SCHALLA

    Германия

    Предприятието GURIMUR-HARLEQUIN DISTRIBUTION TAPETEN-U.STOFFGROSSHANDEL ANDREAS SCHALLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тапети. Седалището му е в/ъв Grenzach-Wyhlen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WILHELM HAHN GMBH + CO. KG

    Германия

  2. WERNER FRITZ GMBH

    Германия