• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини и техника

Резултати за

Текстил - машини и техника

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

  2. SIMON GMBH

    Германия

    Предприятието SIMON GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wyhl, Германия.

  3. MOUNTEK GMBH

    Германия

    Предприятието MOUNTEK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на embroidering machines, и software for embroidering machines. Седалището му е в/ъв Winterlingen, Германия.

  4. HASTRA

    Германия

    Предприятието HASTRA, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Печат и набор - машини и техника, Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  5. ROLF KALTENBACH

    Германия

    Предприятието ROLF KALTENBACH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  2. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

  3. PIMATEX TEXTILMASCHINEN-HANDELS-GMBH

    Германия

    Предприятието PIMATEX TEXTILMASCHINEN-HANDELS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Тъкачество - машини и техника, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Тъкачество - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bitz, Германия.

  4. GEWATEX GMBH

    Германия

    Предприятието GEWATEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zwiefalten, Германия.

  5. WILHELM RIEGER GMBH

    Германия

    Предприятието WILHELM RIEGER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Разсадници и лесовъдство, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Тъкачество - машини и техника, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  1. RIMGM GMBH

    Германия

    Предприятието RIMGM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, Фабрични шевни машини и аксесоари, ironer, и steam wand. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. GE GONSER UND EHRMANN GMBH

    Германия

    Предприятието GE GONSER UND EHRMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Dußlingen, Германия.

  1. FRITZ HÄRTEL GMBH

    Германия

    Предприятието FRITZ HÄRTEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Фабрични шевни машини и аксесоари, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. RIEDELBAUCH MARCUS NÄHTECHNIK

    Германия

    Предприятието RIEDELBAUCH MARCUS NÄHTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на industrial sewing machines, и cutting and sewing machines. Седалището му е в/ъв Nuertingen, Германия.

  3. SPORTHOTEL HEIDELBERGER DRUCKMASCHINEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието SPORTHOTEL HEIDELBERGER DRUCKMASCHINEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини за поставяне на баркод. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  4. MARKUS MOROF VERTRIEBS-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

  5. FLEXORAND GMBH

    Германия

    Предприятието FLEXORAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Bad Krozingen, Германия.

  6. CONTRADE GMBH

    Германия

    Предприятието CONTRADE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Bad Schönborn, Германия.

  7. KARSTEN FÜNFSTÜCK

    Германия

    Предприятието KARSTEN FÜNFSTÜCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Großerlach, Германия.

  8. CRC INDUSTRIES DEUTSCHLAND GMBH INDUSTRIE-SERVICEPRODUKTE

    Германия

    Предприятието CRC INDUSTRIES DEUTSCHLAND GMBH INDUSTRIE-SERVICEPRODUKTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Iffezheim, Германия.

  1. M&H-INDUSTRIEVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието M&H-INDUSTRIEVERTRETUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  2. GEBRÜDER BOLEY GMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието GEBRÜDER BOLEY GMBH + CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за часовникарството, и Машини и техника за часовникарството. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. MOLLENKOPF LAND- FORST- UND GARTENTECHNIK INH. GÜNTER MOLLENKOPF

    Германия

    Предприятието MOLLENKOPF LAND- FORST- UND GARTENTECHNIK INH. GÜNTER MOLLENKOPF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

  4. BAUTEC ANBAUGERÄTEVERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието BAUTEC ANBAUGERÄTEVERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - машини и техника, и Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

  5. KETTENFABRIK FRITZ HÖRMANN, INH. FREDDY HÖRMANN

    Германия

    Предприятието KETTENFABRIK FRITZ HÖRMANN, INH. FREDDY HÖRMANN, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Бижутерия - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  6. AS-MOTOR GERMANY GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието AS-MOTOR GERMANY GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bühlertann, Германия.

  7. SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER

    Германия

    Предприятието SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Маркиране - машини, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Внос-износ на обработващи машини, Маркиране - машини, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Wehingen, Германия.

  8. SAUERMANN GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, и Помпи. Седалището му е в/ъв Flein, Германия.

  9. FEBA-TEC

    Германия

    Предприятието FEBA-TEC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  10. KARL SCHRÖDER KG

    Германия

    Предприятието KARL SCHRÖDER KG, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Текстил - машини и техника

Брой резултати

406 Фирми

Категория