• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • технически текстилни нишки

Резултати за

Технически текстилни нишки

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. HERMANN TEXTILHANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието HERMANN TEXTILHANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и artificial and synthetic spun yarns and threads. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  2. JURENKA ENTERPRISE GMBH

    Германия

    Предприятието JURENKA ENTERPRISE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Технически текстил, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Технически текстил. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  3. SENCI´S MANNHEIMER NÄHCENTER

    Германия

    Предприятието SENCI´S MANNHEIMER NÄHCENTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. ANDREAS HOFFMANN

    Германия

    Предприятието ANDREAS HOFFMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Тъкани, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Engstingen, Германия.

  5. REINHOLD BLICKLE E.K.

    Германия

    Предприятието REINHOLD BLICKLE E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Технически текстил, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Технически текстил. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ITN INDUSTRIEBEDARF UND TECHNISCHE NÄHEREI E.K.

    Германия

    Предприятието ITN INDUSTRIEBEDARF UND TECHNISCHE NÄHEREI E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Технически текстил, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Технически текстил, Тъкани, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Isny, Германия.

  2. TEXMA TEXTILMARKETING GMBH

    Германия

    Предприятието TEXMA TEXTILMARKETING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстилни нишки и прежди. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстил, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Технически текстил, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  3. KUNKLER GMBH

    Германия

    Предприятието KUNKLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  4. WALTER SCHNEIDER KG

    Германия

    Предприятието WALTER SCHNEIDER KG, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Ластици, Естествени текстилни влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Ластици, Естествени текстилни влакна, Текстилни нишки и прежди, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  5. FINKBEINER GMBH

    Германия

    Предприятието FINKBEINER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. SYNFIL INH. HANS ODENWÄLDER

    Германия

    Предприятието SYNFIL INH. HANS ODENWÄLDER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени и синтетични влакна, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Тъкани, Изкуствени и синтетични влакна, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. HANS-FERDINAND GRUPP

    Германия

    Предприятието HANS-FERDINAND GRUPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Памук - влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Мъжки дрехи, Памук - влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Donzdorf, Германия.

  1. ARAMEX GARNE GMBH

    Германия

    Предприятието ARAMEX GARNE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстилни нишки и прежди. Освен това развива дейност и в сферата на Вълна - нишки и прежди, и Вълна - нишки и прежди. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  2. KNAUF TEXTIL GMBH & CO. KG KURZWARENGROSSHANDEL

    Германия

    Предприятието KNAUF TEXTIL GMBH & CO. KG KURZWARENGROSSHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  3. TOKO-KURZWAREN INH. CERCIS TOKO

    Германия

    Предприятието TOKO-KURZWAREN INH. CERCIS TOKO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  4. WEBEREI SCHWAIBOLD

    Германия

    Предприятието WEBEREI SCHWAIBOLD, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Frittlingen, Германия.

  5. KARL SCHÖLLER GARNVERTRETUNGEN

    Германия

  6. FILZPARADIES

    Германия

    Предприятието FILZPARADIES, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстил за промишлена употреба, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Технически текстил за промишлена употреба, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.