• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговско-промишлени палати

Резултати за

Търговско-промишлени палати

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ARCADE GMBH

    Германия

    Предприятието ARCADE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговско-промишлени палати. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски официални тоалети, extractor units for launderettes and the clothing industry, houseware, Дамски официални тоалети, и women's handbags. Седалището му е в/ъв Neuenburg Am Rhein, Германия.

  2. TERRA T. TRAJKOV

    Германия

    Предприятието TERRA T. TRAJKOV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Металически амбалажи и търговски опаковки, Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Лека метална конструкция, Металически амбалажи и търговски опаковки, Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  3. COMMUNAL-FM GMBH

    Германия

    Предприятието COMMUNAL-FM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост, Промишлени научноизследователски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. HOCHBACH GMBH

    Германия

    Предприятието HOCHBACH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Аерозоли - търговски опаковки, cans, aluminium cans, Аерозоли - търговски опаковки, и plastic tubes. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  5. KAORI HEAT TREATMENT GMBH

    Германия

    Предприятието KAORI HEAT TREATMENT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Наем на промишлени съоръжения, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.