• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • aluminium

Резултати за

Aluminium

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. KEMMER SOLUTIONS

    Германия

    Предприятието KEMMER SOLUTIONS, e Multi-Category, и работи в сферата на Злато. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, aluminium, Внос-износ - стомани и метали, и bitumen for roads. Седалището му е в/ъв Forchtenberg, Германия.

  2. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминиеви тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Semi-finished aluminium products, Semi-finished stainless steel products, Semi-finished copper products, Semi-finished brass products, Copper/nickel alloys, aluminium bronze, Red brass, bronze, Industrial plastics, и aluminium sheets. Седалището му е в/ъв Dossenheim, Германия.

  3. BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Глина и каолин. Освен това развива дейност и в сферата на Titanium dioxide (anatase, rutile), Carbon black, alumina, kaolin, Slate flour, Calcium carbonate, aluminium hydroxide, Quartz flour, и Inorganic and organic pigments. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Медни листи и ленти, brass tapes, aluminium sheeting, Медни листи и ленти, и stainless steel foils. Седалището му е в/ъв Graben-Neudorf, Германия.

  5. ROMMEL PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието ROMMEL PRÄZISIONSTEILE GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на small precision parts in metal, aluminium milling, clamping parts, и nuts. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HOCHBACH GMBH

    Германия

    Предприятието HOCHBACH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Аерозоли - търговски опаковки, cans, aluminium cans, Аерозоли - търговски опаковки, и plastic tubes. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  2. WEINMANN AACH AG

    Германия

    Предприятието WEINMANN AACH AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инструментални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium sheets, Bright steel, Metals, heavy - non-ferrous, и Wire items. Седалището му е в/ъв Dornstetten, Германия.

  3. FLABOFORM GMBH

    Германия

    Предприятието FLABOFORM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium flanges. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  4. SGG ALUMINIUM GMBH

    Германия

    Предприятието SGG ALUMINIUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  5. OPPENLÄNDER & STIEGLER GBR

    Германия

    Предприятието OPPENLÄNDER & STIEGLER GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Превозни средства - механични компоненти и части, Заглушителни гърнета, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Автомобили, Превозни средства - механични компоненти и части, Заглушителни гърнета, и Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Седалището му е в/ъв Marbach, Германия.

  1. BACH & KURZ GMBH

    Германия

    Предприятието BACH & KURZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Отливки от специални и качествени стомани, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Сурови и специални чугуни, Отливки от специални и качествени стомани, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  2. UP TECHNIK INH. UWE PLEWNIA

    Германия

    Предприятието UP TECHNIK INH. UWE PLEWNIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  1. RHEINFELDEN SEMIS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RHEINFELDEN SEMIS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  2. DURO METALL GMBH

    Германия

    Предприятието DURO METALL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Алуминий и сплави, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  3. BT24

    Германия

    Предприятието BT24, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части, Заглушителни гърнета, Мотоциклети, Мотоциклети - части и аксесоари, Превозни средства - механични компоненти и части, Заглушителни гърнета, Мотоциклети, и Мотоциклети - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  4. C. KESSEL GMBH

    Германия

    Предприятието C. KESSEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. KLÖCKNER & CO DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието KLÖCKNER & CO DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Алуминий и сплави, Тръби от черни метали, Стомани, Специални стомани, Алуминий и сплави, и Тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. BÜHLER STAHL- UND METALLSERVICE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BÜHLER STAHL- UND METALLSERVICE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани, Специални стомани, Алуминий и сплави, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  7. F+G FORM UND GUSS GMBH

    Германия

    Предприятието F+G FORM UND GUSS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Osterburken, Германия.

  8. METAL ROLLING

    Германия

    Предприятието METAL ROLLING, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, Алуминий и сплави, Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, и Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Marbach, Германия.

  1. ZURRSCHIENEN.COM

    Германия

    Предприятието ZURRSCHIENEN.COM, e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. JP - METALL JÖRG ULMER

    Германия

    Предприятието JP - METALL JÖRG ULMER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани, Специални стомани, Алуминий и сплави, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  3. HEINZ RICHTER ALUMINIUM - VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието HEINZ RICHTER ALUMINIUM - VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, Строителство на промишлени сгради, Стомани, Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Gengenbach, Германия.

  4. EISENMANN DRUCKGUSS GMBH

    Германия

    Предприятието EISENMANN DRUCKGUSS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Форми и модели, Ръчни инструменти, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Форми и модели, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  5. INGENIEURBÜRO LAUPP GMBH

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO LAUPP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Леене на алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Ръчни инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Проектантски бюра - ПГС, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Markgröningen, Германия.

  6. ROLLER & SÖHNE GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLER & SÖHNE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминиеви сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на стомани и метали по очертан контур, Фрезоване на стомани и метали, Колела и колелца, Сачмени лагери, Рязане на стомани и метали по очертан контур, Фрезоване на стомани и метали, Колела и колелца, и Сачмени лагери. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  7. RMT RÖHRICH MONTAGETECHNIK

    Германия

    Предприятието RMT RÖHRICH MONTAGETECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Профили и прътове от черни метали, Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Профили и прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  8. BELLE SALES & SERVICES

    Германия

    Предприятието BELLE SALES & SERVICES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Брави, резета и ключове, Дървен материал - полуготови изделия, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Брави, резета и ключове, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  9. MECHANISCHE FERTIGUNG KLAUS WOLF E.K.

    Германия

    Предприятието MECHANISCHE FERTIGUNG KLAUS WOLF E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части, Заглушителни гърнета, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Превозни средства - механични компоненти и части, Заглушителни гърнета, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, и Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  10. BMT BRUNNER GMBH- MONTAGETECHNIK

    Германия

    Предприятието BMT BRUNNER GMBH- MONTAGETECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Профили и прътове от цветни метали, и Профили от цветни метали. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно