• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • automatic dispensers

Резултати за

Automatic dispensers

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ECC-GEHRIG MÜNZZÄHL- & SORTIERMASCHINEN

    Германия

    Предприятието ECC-GEHRIG MÜNZZÄHL- & SORTIERMASCHINEN, e Производител, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Банки - подреждане, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Автомати, Банки - подреждане, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, и Автомати. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  2. JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кондензирано и сухо мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Професионални кафе-машини, Защитено разплащане - програми и системи, Автомати, Кафе и чай, Професионални кафе-машини, Защитено разплащане - програми и системи, и Автомати. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  3. IGP-WARENVERKAUF INTERESSENGEMEINSCHAFT DES PERSONENVERKEHRSGEWERBES IN BADEN-WÜRTTEMBERG EG

    Германия

    Предприятието IGP-WARENVERKAUF INTERESSENGEMEINSCHAFT DES PERSONENVERKEHRSGEWERBES IN BADEN-WÜRTTEMBERG EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Автомати, Автомати за разваляне на пари, Системи за автоматично разплащане и монетна обработка, Сериграфия, Автомати, Автомати за разваляне на пари, Системи за автоматично разплащане и монетна обработка, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  4. KARL GENGENBACH GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KARL GENGENBACH GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Автомати, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тютюн и изделия за пушачи, Алкохолни и спиртни напитки, Автомати, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Тютюн и изделия за пушачи. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  5. STROKE SPORTS OHG

    Германия

    Предприятието STROKE SPORTS OHG, e Производител, и работи в сферата на Билярди, игрални маси и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Билярди и аксесоари, Автомати, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, Билярди и аксесоари, Автомати, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Игри и играчки. Седалището му е в/ъв Ilshofen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ODDSLINE GMBH

    Германия

    Предприятието ODDSLINE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Билярди, игрални маси и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Автомати, Игри и играчки, Електронни и видео игри, Игри за търговски обекти, Автомати, Игри и играчки, Електронни и видео игри, и Игри за търговски обекти. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  2. VAS VERPFLEGUNGS-AUTOMATEN-SERVICE ARMIN KRAUSS E.K.

    Германия

    Предприятието VAS VERPFLEGUNGS-AUTOMATEN-SERVICE ARMIN KRAUSS E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Автомати. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  3. OBELE GMBH

    Германия

    Предприятието OBELE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Автомати. Освен това развива дейност и в сферата на Автомати за храни, и Автомати за храни. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  4. BETRIEBSVERPFLEGUNG SÜD-WEST

    Германия

    Предприятието BETRIEBSVERPFLEGUNG SÜD-WEST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Автомати. Освен това развива дейност и в сферата на Наем на промишлени съоръжения, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.