• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • coffee

Резултати за

Coffee

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. AUTOMATENKAFFEE

    Германия

    Предприятието AUTOMATENKAFFEE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на coffee, и toppings. Седалището му е в/ъв Furtwangen, Германия.

  2. DI LAURO VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието DI LAURO VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на coffee, и gastronomic product. Седалището му е в/ъв Kappel-Grafenhausen, Германия.

  3. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

    Германия

    Предприятието ODTV.DE INH. OLIVER STRACK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионални кафе-машини. Освен това развива дейност и в сферата на Capuccino, Espresso coffees, Coffee pods, и powdered milk. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  4. AROMASELECT GMBH

    Германия

    Предприятието AROMASELECT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  5. DLS-A KANTINEN- & AUTOMATENSERVICE

    Германия

    Предприятието DLS-A KANTINEN- & AUTOMATENSERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SONNENTAG NATUR PUR

    Германия

    Предприятието SONNENTAG NATUR PUR, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Подправки, Нехранителни есенции и аромати, Парфюми и козметични изделия, Кафе и чай, Подправки, Нехранителни есенции и аромати, и Парфюми и козметични изделия. Седалището му е в/ъв Mönchweiler, Германия.

  2. UWE LEBER

    Германия

    Предприятието UWE LEBER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  3. SANA PLUS GMBH PRODUKTE ZUR KÖRPERPFLEG

    Германия

    Предприятието SANA PLUS GMBH PRODUKTE ZUR KÖRPERPFLEG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Кафе и чай, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Парфюми и козметични изделия. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  4. NO MARKETING GMBH

    Германия

    Предприятието NO MARKETING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кондензирано и сухо мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Професионални кафе-машини, Защитено разплащане - програми и системи, Автомати, Кафе и чай, Професионални кафе-машини, Защитено разплащане - програми и системи, и Автомати. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  1. E. MANCINELLI GASTRONOMIE GERÄTE INH. G. MANCINELLI

    Германия

    Предприятието E. MANCINELLI GASTRONOMIE GERÄTE INH. G. MANCINELLI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. WAK INNOVATION GMBH

    Германия

    Предприятието WAK INNOVATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Кухни - мебелно обзавеждане, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

  1. KAFFEERÖSTEREI KONSTANZ GBR

    Германия

    Предприятието KAFFEERÖSTEREI KONSTANZ GBR, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  2. IMPORTHAUS ALTEN GMBH MARKENVERTRIEB DIE TEEG

    Германия

    Предприятието IMPORTHAUS ALTEN GMBH MARKENVERTRIEB DIE TEEG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Чайове, Подправки, Пикантни подправки, Кафе и чай, Чайове, Подправки, и Пикантни подправки. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  3. GEWÜRZ & TEE SHOP

    Германия

    Предприятието GEWÜRZ & TEE SHOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Кафе и чай, Чайове, Подправки, Замразени и дълбоко замразени продукти, Кафе и чай, Чайове, и Подправки. Седалището му е в/ъв Efringen-Kirchen, Германия.

  4. AROMA EXPRESS

    Германия

    Предприятието AROMA EXPRESS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Плодови и зеленчукови сокове, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Empfingen, Германия.

  5. POMMERANIA GEWÜRZE GMBH

    Германия

    Предприятието POMMERANIA GEWÜRZE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Кафе и чай, Подправки, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Кафе и чай, и Подправки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. KING KEBAP GMBH

    Германия

    Предприятието KING KEBAP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Месни консерви и консерви от колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Murr, Германия.

  7. UNTERGSCHWEND LANDHAUSGESCHIRR - VON SANDERS GMBH+CO.KG

    Германия

    Предприятието UNTERGSCHWEND LANDHAUSGESCHIRR - VON SANDERS GMBH+CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кристални съдове, Художествена стъклария, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кристални съдове, и Художествена стъклария. Седалището му е в/ъв Titisee-Neustadt, Германия.

  8. ITALIENISCHE KAFFEE RÖSTEREI CREMONA

    Германия

    Предприятието ITALIENISCHE KAFFEE RÖSTEREI CREMONA, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  1. COFFEEFREAK®

    Германия

    Предприятието COFFEEFREAK®, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Преработка на водите - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Алкохолни и спиртни напитки, Преработка на водите - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  2. FRIEDRICH GEWÜRZE GMBH

    Германия

    Предприятието FRIEDRICH GEWÜRZE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Кафе и чай, Подправки, Пикантни подправки, Дреболии, Кафе и чай, Подправки, и Пикантни подправки. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  3. TANAY GMBH

    Германия

    Предприятието TANAY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Rheinstetten, Германия.

  4. OASIS TEEHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието OASIS TEEHANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Пикантни подправки, Какао и шоколад, Чайове, Подправки, Пикантни подправки, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Bondorf, Германия.

  5. VAS VERPFLEGUNGS-AUTOMATEN-SERVICE ARMIN KRAUSS E.K.

    Германия

    Предприятието VAS VERPFLEGUNGS-AUTOMATEN-SERVICE ARMIN KRAUSS E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Автомати. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  6. PROVENERO GMBH

    Германия

    Предприятието PROVENERO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Steißlingen, Германия.

  7. JUERS PHARMA IMPORT-EXPORT GMBH

    Германия

    Предприятието JUERS PHARMA IMPORT-EXPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Основни и помощни материали за лекарства, Фармацевтични изделия, Кафе и чай, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Основни и помощни материали за лекарства, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

  8. RM SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието RM SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Кафе и чай, Чайове, Подправки, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Empfingen, Германия.

  9. PERSPLANT

    Германия

    Предприятието PERSPLANT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове с ядки, Кафе и чай, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове с ядки, и Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  10. AROBEMED BEESER GBR

    Германия

    Предприятието AROBEMED BEESER GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Чайове, Подправки, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно