• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • equipment for the chemical industry

Резултати за

Equipment for the chemical industry

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. BUDDEBERG GMBH

    Германия

    Предприятието BUDDEBERG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Химия - лабораторни изделия, Лабораторно обзавеждане, Лаборатории - уреди и инструменти, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Химия - лабораторни изделия, и Лабораторно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. MARTIN KLEBETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MARTIN KLEBETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Бои и лакове, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Sersheim, Германия.

  3. FINALIT DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието FINALIT DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, Машини и техника за химическата промишленост, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Домашни почистващи средства. Седалището му е в/ъв Großbottwar, Германия.

  4. PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Böbingen, Германия.

  5. BACOPLAK PLAKATLEIM GMBH

    Германия

    Предприятието BACOPLAK PLAKATLEIM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Бои и лакове, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Seckach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VASTECO CHEMICALS

    Германия

    Предприятието VASTECO CHEMICALS, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Bad Krozingen, Германия.

  2. HEINRICH HEIMANN

    Германия

    Предприятието HEINRICH HEIMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Суров дървен материал, Машини и техника за химическата промишленост, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  3. FÄRBER & SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието FÄRBER & SCHMID GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. SIGRID WALZER

    Германия

    Предприятието SIGRID WALZER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Професионални сапуни и препарати за миене. Седалището му е в/ъв Waldbronn, Германия.

  5. BRENNTAG GMBH

    Германия

    Предприятието BRENNTAG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Преработка на водите - препарати, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Plochingen, Германия.

  1. IMHOFF & STAHL GMBH

    Германия

    Предприятието IMHOFF & STAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - препарати, Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - препарати, и Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. BLITZFIX

    Германия

    Предприятието BLITZFIX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Munderkingen, Германия.

  1. EBSEOS GMBH

    Германия

    Предприятието EBSEOS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Машини и техника за производство на козметични изделия, Металически амбалажи и търговски опаковки, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, и Машини и техника за производство на козметични изделия. Седалището му е в/ъв Wehr, Германия.

  2. GRIMM PULVERLACK VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието GRIMM PULVERLACK VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Мастила, Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви, Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Мастила, и Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  3. GMPI MASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието GMPI MASCHINEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Ilshofen, Германия.

  4. V & R PULVER-LACK GMBH

    Германия

    Предприятието V & R PULVER-LACK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Лепила, слепващи вещества и апликатори, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Hohentengen, Германия.

  5. ULBRICH BOND & SEAL GMBH - ITW PLEXUS KLEBSTOFFE

    Германия

    Предприятието ULBRICH BOND & SEAL GMBH - ITW PLEXUS KLEBSTOFFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Смоли. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. DANGELMAIER FARBEN

    Германия

    Предприятието DANGELMAIER FARBEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Мастила, Суров дървен материал, Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Мастила, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  7. PERFEKT-CHEMIE-VERTRIEB-GMBH

    Германия

    Предприятието PERFEKT-CHEMIE-VERTRIEB-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Linkenheim-Hochstetten, Германия.

  8. BEKU OIL GMBH

    Германия

    Предприятието BEKU OIL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  1. ZMTECH

    Германия

    Предприятието ZMTECH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. POLAR CHEMIE

    Германия

    Предприятието POLAR CHEMIE, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  3. FOX-CHEMICALS GMBH

    Германия

    Предприятието FOX-CHEMICALS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - препарати, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - препарати, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

  4. CHIMCONNECT GMBH

    Германия

    Предприятието CHIMCONNECT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Преработка на водите - препарати, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  5. RÜDT-INDUSTRIELACKE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RÜDT-INDUSTRIELACKE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Органична химия - изходни материали и производни, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Машини и техника за химическата промишленост, Органична химия - изходни материали и производни, Антикорозия - химически препарати, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  6. INTRACOS KOSMETIKGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието INTRACOS KOSMETIKGERÄTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за производство на козметични изделия, Козметични средства, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Машини и техника за производство на козметични изделия, Козметични средства, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  7. WILDENBERG GMBH

    Германия

    Предприятието WILDENBERG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Neckargemünd, Германия.

  8. HRT LABORTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HRT LABORTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gammertingen, Германия.

  9. FISCHINGER KG

    Германия

    Предприятието FISCHINGER KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  10. HÜTTLIN GMBH

    Германия

    Предприятието HÜTTLIN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за фармацевтичната промишленост, и Машини и техника за фармацевтичната промишленост. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Equipment for the chemical industry

Брой резултати

31 Фирми

Категория