• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • equipment for the plastics industry

Резултати за

Equipment for the plastics industry

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. POLYNAT PLASTIC MASCHINEN ING. FRANZ MACHER

    Германия

    Предприятието POLYNAT PLASTIC MASCHINEN ING. FRANZ MACHER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  2. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието CARBONTEC ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  3. POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  4. NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  5. KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RAYPACK KG

    Германия

    Предприятието RAYPACK KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, Наем на промишлени съоръжения, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  3. AZ WERBEARTIKEL-VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието AZ WERBEARTIKEL-VERTRIEBS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

  4. PAMA-VAC

    Германия

    Предприятието PAMA-VAC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Пластмасови материи - машини за индустрията, Екструзия на пластмаси - машини, Помпи, Вода - добив и снабдяване, Пластмасови материи - машини за индустрията, Екструзия на пластмаси - машини, и Помпи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH

    Германия

    Предприятието PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Baindt, Германия.

  1. VERLAG MANIAS GMBH

    Германия

    Предприятието VERLAG MANIAS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. HAWE-FILTER GMBH

    Германия

    Предприятието HAWE-FILTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Филтри за течности, Пластмасови материи - машини за индустрията, Превозни средства - механични компоненти и части, Филтриране - уреди и помощни материали, Филтри за течности, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  1. CSKUNSTOFFBEARBEITUNG

    Германия

    Предприятието CSKUNSTOFFBEARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

  2. KAUPO PLANKENHORN E.K. KAUTSCHUK & POLYURETHANE

    Германия

    Предприятието KAUPO PLANKENHORN E.K. KAUTSCHUK & POLYURETHANE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за керамичното производство, Форми за пластмасови материи и каучук, Ръчни инструменти, Пластмасови материи - машини за индустрията, Форми за керамичното производство, Форми за пластмасови материи и каучук, Ръчни инструменти, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Spaichingen, Германия.

  3. JAKOB KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието JAKOB KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Satteldorf, Германия.

  4. HANSA BRANDSCHUTZGERÄTE- UND ANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието HANSA BRANDSCHUTZGERÄTE- UND ANLAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Пластмасови материи - машини за индустрията, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Schriesheim, Германия.

  5. VISCOTEC GMBH

    Германия

    Предприятието VISCOTEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пенокаучук и пенопластмаси, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. WEBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието WEBER KUNSTSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - машини за индустрията, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  7. BS INDUSTRIEVERTRETUNGEN BURKHARD SCHAAB E.K.

    Германия

    Предприятието BS INDUSTRIEVERTRETUNGEN BURKHARD SCHAAB E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Holzgerlingen, Германия.

  8. PICOPLAST

    Германия

    Предприятието PICOPLAST, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

  1. VTP GMBH

    Германия

    Предприятието VTP GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  2. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  3. ILATEC GMBH

    Германия

    Предприятието ILATEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Nufringen, Германия.

  4. INNODECO SIMON WEINHARDT

    Германия

    Предприятието INNODECO SIMON WEINHARDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  5. EUROMATEC

    Германия

    Предприятието EUROMATEC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - машини за индустрията, Поставяне на знаци и етикети - машини, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  6. LIENHARD-KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието LIENHARD-KUNSTSTOFFE, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Berghaupten, Германия.

  7. DEEG GMBH

    Германия

    Предприятието DEEG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, и Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  8. BERGER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

Филтри

Резултати за

Equipment for the plastics industry

Брой резултати

28 Фирми

Категория