• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fabrics

Резултати за

Fabrics

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. MEY HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието MEY HANDELS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  2. KNOPF-BUDKE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KNOPF-BUDKE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Дамски дрехи, Аксесоари за облекло, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Дамски дрехи, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  3. TEXTILFÄRBEREI HIRSCHHORN GMBH

    Германия

    Предприятието TEXTILFÄRBEREI HIRSCHHORN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Hirschhorn, Германия.

  4. PRAKTISCHE MÖBEL UND TEXTILIEN GMBH

    Германия

    Предприятието PRAKTISCHE MÖBEL UND TEXTILIEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Тъкани, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Тъкани, Домашно бельо, и Кърпи за баня и хавлии. Седалището му е в/ъв Neuenstadt, Германия.

  5. ANDREAS HOFFMANN

    Германия

    Предприятието ANDREAS HOFFMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Тъкани, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Engstingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SPANNGURT - TECHNIK STEINHILBER & ZEILER

    Германия

    Предприятието SPANNGURT - TECHNIK STEINHILBER & ZEILER, e Производител, и работи в сферата на Кабели - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Повдигане - техника и аксесоари, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Тъкани, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

  2. PRESTIGIOUS TEXTILE LTD.

    Германия

    Предприятието PRESTIGIOUS TEXTILE LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за конфекция, Нетъкани платове, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тъкани за конфекция, Нетъкани платове, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  3. KUNKLER GMBH

    Германия

    Предприятието KUNKLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  4. ARMIN MAUZ

    Германия

    Предприятието ARMIN MAUZ, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  5. IMPEX WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието IMPEX WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Дълги и къси чорапи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, и Дълги и къси чорапи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. AGENTUR BDW VIP BAND

    Германия

    Предприятието AGENTUR BDW VIP BAND, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Тъкани, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Reichenbach, Германия.

  2. BETTENHAUS MANZ GMBH

    Германия

    Предприятието BETTENHAUS MANZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  1. SUEDOECONOMIC RICHARD GOOS GMBH

    Германия

    Предприятието SUEDOECONOMIC RICHARD GOOS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Gerlingen, Германия.

  2. TEXTILMARKT.STICKEREI.WERBETECHNIK GUTHEIL INH. BERTHOLD GUTHEIL

    Германия

    Предприятието TEXTILMARKT.STICKEREI.WERBETECHNIK GUTHEIL INH. BERTHOLD GUTHEIL, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Durlangen, Германия.

  3. KNAUF TEXTIL GMBH & CO. KG KURZWARENGROSSHANDEL

    Германия

    Предприятието KNAUF TEXTIL GMBH & CO. KG KURZWARENGROSSHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  4. WALTER CLAUSS TEXTIL-GESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието WALTER CLAUSS TEXTIL-GESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Бельо за обществени нужди, Лен - тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, и Бельо за обществени нужди. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  5. STOGATEX TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието STOGATEX TEXTIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Освен това развива дейност и в сферата на Прозорци, Кепенци, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Прозорци, Кепенци, Тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  6. SEIDENWALD AG

    Германия

    Предприятието SEIDENWALD AG, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. CD-W CORPORATE DESIGN WEAR INH. PETER ALTRICHTER

    Германия

    Предприятието CD-W CORPORATE DESIGN WEAR INH. PETER ALTRICHTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Крайна обработка на текстилни тъкани, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Bopfingen, Германия.

  8. DIE LEINENWEBER

    Германия

    Предприятието DIE LEINENWEBER, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

  1. FANTASIE4KIDS OHG

    Германия

    Предприятието FANTASIE4KIDS OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Pfullendorf, Германия.

  2. BILLERBECK BETTEN-UNION GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието BILLERBECK BETTEN-UNION GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  3. DELFINA WÄSCHEKRONE GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието DELFINA WÄSCHEKRONE GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Мъжки дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  4. USCHIS FUNDUS

    Германия

    Предприятието USCHIS FUNDUS, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Технически текстил, Технически текстил за промишлена употреба, Тъкани, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Технически текстил, Технически текстил за промишлена употреба, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Alfdorf, Германия.

  5. WEBEREI SCHWAIBOLD

    Германия

    Предприятието WEBEREI SCHWAIBOLD, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Frittlingen, Германия.

  6. HÄNDEL + DILLER KNITTING COMPANY GMBH

    Германия

    Предприятието HÄNDEL + DILLER KNITTING COMPANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Вълнени фланели и пуловери, Жилетки и кардигани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Вълнени фланели и пуловери, Жилетки и кардигани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  7. LEINENWEBEREI PAUL HECHLER GMBH

    Германия

    Предприятието LEINENWEBEREI PAUL HECHLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фотьойли и канапета. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Dußlingen, Германия.

  8. HANS-FERDINAND GRUPP

    Германия

    Предприятието HANS-FERDINAND GRUPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Памук - влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Мъжки дрехи, Памук - влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Donzdorf, Германия.

  9. KLEINMANN TEXTIL + DESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието KLEINMANN TEXTIL + DESIGN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Спално бельо, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Bisingen, Германия.

  10. HUSSEN DELUXE GMBH

    Германия

    Предприятието HUSSEN DELUXE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Покривки и кърпи за маса, Лен - тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Покривки и кърпи за маса. Седалището му е в/ъв Ehingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно