• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • marble and natural stones

Резултати за

Marble and natural stones

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH

    Германия

    Предприятието NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Пейзажисти - предприемачи, stone paving stones, Patio paving stones, и Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  2. NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH

    Германия

    Предприятието NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на ceramic, gardening, и garden laying-out. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  3. HERMANN SPENGLER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HERMANN SPENGLER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  4. BST BOHREN UND TRENNEN VON BETON UND ASPHALT GMBH

    Германия

    Предприятието BST BOHREN UND TRENNEN VON BETON UND ASPHALT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Zell, Германия.

  5. SCHORMÜLLER NATURSTEINE WERKSTATT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SCHORMÜLLER NATURSTEINE WERKSTATT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Изделия от бетон и строителни брикети, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Bopfingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EHINGER BETON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието EHINGER BETON GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ehingen, Германия.

  2. LIESEN... ALLES FÜR DEN BAU GMBH

    Германия

    Предприятието LIESEN... ALLES FÜR DEN BAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  3. SMB MARBLE

    Германия

    Предприятието SMB MARBLE, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Улично осветление - промишлено и търговско, Мрамори, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Улично осветление - промишлено и търговско. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  4. HAUS DER MARKEN KÜCHEN PETRA BLOCK

    Германия

    Предприятието HAUS DER MARKEN KÜCHEN PETRA BLOCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  5. PORPHYRWERKE WEINHEIM-SCHRIESHEIM AG

    Германия

    Предприятието PORPHYRWERKE WEINHEIM-SCHRIESHEIM AG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  1. JUNGINGER GMBH

    Германия

    Предприятието JUNGINGER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  2. BECK GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието BECK GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.

  1. FINALIT DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието FINALIT DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, Машини и техника за химическата промишленост, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Домашни почистващи средства. Седалището му е в/ъв Großbottwar, Германия.

  2. WITT VERWALTUNGS - GMBH

    Германия

    Предприятието WITT VERWALTUNGS - GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Rheinhausen, Германия.

  3. E. WERTHEIMER GMBH

    Германия

    Предприятието E. WERTHEIMER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Тавански прозорци и капандури, Валяци за покривни конструкции, Плочки и плочкови настилки, Мрамори и естествени камъни, Тавански прозорци и капандури, Валяци за покривни конструкции, и Плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  4. MICHAEL HÜGER NATURSTEINE GMBH

    Германия

    Предприятието MICHAEL HÜGER NATURSTEINE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Renchen, Германия.

  5. HEROCHEM EK CHEMISCHE ROHSTOFFE

    Германия

    Предприятието HEROCHEM EK CHEMISCHE ROHSTOFFE, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и хранителни мазнини, Храна за животновъдството, Суровини за строителството, Мрамори и естествени камъни, Олио и хранителни мазнини, Храна за животновъдството, Суровини за строителството, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  6. STEINTEPPICH IRMGARD BUCHHOLZ

    Германия

    Предприятието STEINTEPPICH IRMGARD BUCHHOLZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Ohlsbach, Германия.

  7. LITHONPLUS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LITHONPLUS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Eggenstein-Leopoldshafen, Германия.

  8. FENSTERBANK-PROFI

    Германия

    Предприятието FENSTERBANK-PROFI, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Прозорци, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. PAUL KLEINKNECHT SCHOTTER- UND SPLITTWERKE GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието PAUL KLEINKNECHT SCHOTTER- UND SPLITTWERKE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Kupferzell, Германия.

  2. JERGER NATURSTEINE GMBH

    Германия

    Предприятието JERGER NATURSTEINE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Rosenfeld, Германия.

  3. HARALD SCHNEIDER

    Германия

    Предприятието HARALD SCHNEIDER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Кухни - мебелно обзавеждане, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  4. JOCHEN KAPPLER

    Германия

    Предприятието JOCHEN KAPPLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Строителна кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Строителна кинкалерия, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. REINICKE GABIONEN-SYSTEME

    Германия

    Предприятието REINICKE GABIONEN-SYSTEME, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Груб строеж, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. WILHELM & BURKHARD PFEIFER GBR PFEIFER

    Германия

    Предприятието WILHELM & BURKHARD PFEIFER GBR PFEIFER, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Bodelshausen, Германия.

  7. SRT BADER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SRT BADER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Hülben, Германия.

  8. NSN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието NSN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  9. LÖFFELHARDT FLIESEN GMBH

    Германия

    Предприятието LÖFFELHARDT FLIESEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  10. SCHMIEDEEISEN CENTER WALSER

    Германия

    Предприятието SCHMIEDEEISEN CENTER WALSER, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Градински мебели и украса, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Schwendi, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно