• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • metal forming

Резултати за

Metal forming

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Германия

    Verified by europages badge

    As a customer-oriented service provider and supplier, we offer a comprehensive and efficient range of services. In our business segments, we serve as an interface between market requirements and the possibilities offered by modern manufacturing processes. Through consulting, mediation, trade or in-house production – our aim is to provide you with the optimum solution for your individual tasks. In doing so, we build on essential values such as partnership, fairness, openness and honesty, diligence and safety, environmental protection and the careful use of resources. We are also fully aware of our social responsibility and are committed – in particular at a local level – to art, culture and the community. Be inspired by our wide range of pneumatic cylinders – double-acting, single-acting and standard cylinders. Our product portfolio also includes telescopic cylinders and rodless linear cylinders. Do you need special solutions? We also have electromagnetic cylinders, telescopic pneumatic cylinders and cylinders with anti-rotation lock. Whether you are looking for working cylinders, boring cylinders, stainless steel special cylinders or pneumatic tandem cylinders, we're sure to have the solution for you. In the automotive, mechanical engineering and medical technology industries, we accompany you through professional project management. We call on all our expertise and experience to support launch management, quality assurance and supply chain management.

  2. SCHWEIZER GMBH & CO. KG FEDERNTECHNIK

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SCHWEIZER GMBH & CO. KG FEDERNTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. JOHANNES CASTAN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието JOHANNES CASTAN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Oberstenfeld, Германия.

  4. DECOR-TECHNIK DT VERTRIEB GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието DECOR-TECHNIK DT VERTRIEB GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Eggenstein-Leopoldshafen, Германия.

  5. K-TEAM KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието K-TEAM KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MUGELE TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MUGELE TECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Iggingen-Brainkofen, Германия.

  2. HANS ZILLER GMBH

    Германия

    Предприятието HANS ZILLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Böhmenkirch, Германия.

  3. RETSCH MASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието RETSCH MASCHINEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Setzingen, Германия.

  4. STECK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието STECK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  5. BEICHLER + GRÜNENWALD GMBH

    Германия

    Предприятието BEICHLER + GRÜNENWALD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Löchgau, Германия.

  1. ALPHA TECTRADE GMBH + CO.KG

    Германия

    Предприятието ALPHA TECTRADE GMBH + CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  2. KAUPO PLANKENHORN E.K. KAUTSCHUK & POLYURETHANE

    Германия

    Предприятието KAUPO PLANKENHORN E.K. KAUTSCHUK & POLYURETHANE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за керамичното производство, Форми за пластмасови материи и каучук, Ръчни инструменти, Пластмасови материи - машини за индустрията, Форми за керамичното производство, Форми за пластмасови материи и каучук, Ръчни инструменти, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Spaichingen, Германия.

  1. NDA METALLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието NDA METALLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Bad Friedrichshall, Германия.

  2. RS INDUSTRIEVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието RS INDUSTRIEVERTRETUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ламарина за щамповане, Нарязване на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Ламарина за щамповане. Седалището му е в/ъв Durmersheim, Германия.

  3. HELMUT HACK GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT HACK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Sternenfels, Германия.

  4. KNAM SCHNEIDETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KNAM SCHNEIDETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Стомани и метали - машинно обработване, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Langenargen, Германия.

  5. G. WELLER GMBH

    Германия

    Предприятието G. WELLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Gschwend, Германия.

  6. GRANER & CO. KG

    Германия

    Предприятието GRANER & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  7. AIMD GMBH

    Германия

    Предприятието AIMD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Essingen, Германия.

  8. INGENIEURBÜRO LEHMANN

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO LEHMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Friolzheim, Германия.

  1. HEINE + BEISSWENGER STIFTUNG + CO. KG

    Германия

    Предприятието HEINE + BEISSWENGER STIFTUNG + CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Trossingen, Германия.

  2. AXXASPALT GMBH

    Германия

    Предприятието AXXASPALT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. C. FLÄCHER INH. GÜNTER SCHUTZ

    Германия

    Предприятието C. FLÄCHER INH. GÜNTER SCHUTZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Строителни стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Профили и прътове от черни метали, Стомани, Строителни стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, и Профили и прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  4. OUTOKUMPU NIROSTA GMBH

    Германия

    Предприятието OUTOKUMPU NIROSTA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

  5. INOX DRAHTSEILE SIGMUND SCHÖTTKE & SOHN GDBR

    Германия

    Предприятието INOX DRAHTSEILE SIGMUND SCHÖTTKE & SOHN GDBR, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Жици и кабели от черни метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Жици и кабели от черни метали. Седалището му е в/ъв Gottmadingen, Германия.

  6. TAGEA GMBH

    Германия

    Предприятието TAGEA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Нарязване на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Ръчни инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Kuppenheim, Германия.

  7. B+K FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието B+K FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ламарина за щамповане, Пружини, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ламарина за щамповане, и Пружини. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  8. BORIS GRUBER

    Германия

    Предприятието BORIS GRUBER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Жици и кабели от черни метали, Кабели - аксесоари, Вериги, Вериги - желязо и стомана, Жици и кабели от черни метали, Кабели - аксесоари, Вериги, и Вериги - желязо и стомана. Седалището му е в/ъв Rot, Германия.

  9. STAHL- METALL - SERVICEGESELLSCHAFT FUER BANDVERARBEITUNG MBH

    Германия

    Предприятието STAHL- METALL - SERVICEGESELLSCHAFT FUER BANDVERARBEITUNG MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани, Сурови и специални чугуни, Специални стомани, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Asselfingen, Германия.

  10. EBERHARDT BEWEHRUNGSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието EBERHARDT BEWEHRUNGSBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Hohentengen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно