• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • metals

Резултати за

Metals

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. EISCLEAN-ROSTSCHUTZKLINIK

    Германия

    Предприятието EISCLEAN-ROSTSCHUTZKLINIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металиране. Седалището му е в/ъв Freiberg Am Neckar, Германия.

  2. TMC TERRASSENDÄCHER - MARKISEN - CARPORTS INH. A. BICHERT

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието TMC TERRASSENDÄCHER - MARKISEN - CARPORTS INH. A. BICHERT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални веранди. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

  3. SCHOCK GROUP

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SCHOCK GROUP, e Multi-Category, и работи в сферата на Релси от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Плъзгачи за чекмеджета, Telescopic rails, Assemblies, Assembly production, Ball guides, Plastic injection-moulded parts, Powder coatings, Injection-moulded parts, и special profiles. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

  4. THIERBACH GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието THIERBACH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали. Седалището му е в/ъв Niedernhall, Германия.

  5. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани уплътнения, Вътрешни гуми, Shut-off valves, taps and fittings, Sealing technology, Stainless steel valves, Stainless steel pipes, flat gasket, и Flange gaskets. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DANNER TREPPENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието DANNER TREPPENBAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални кули. Седалището му е в/ъв Cleebronn, Германия.

  2. WITTMANN-KOMET METALL CUTTING SAWS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WITTMANN-KOMET METALL CUTTING SAWS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Ръчни инструменти, metal cutters, saw blades, и Band saw blades. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  3. PLAROL GMBH

    Германия

    Предприятието PLAROL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални навеси. Седалището му е в/ъв Oberhausen-Rheinhausen, Германия.

  4. DRAHT MAYR GMBH

    Германия

    Предприятието DRAHT MAYR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на metal gates. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  5. DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN

    Германия

    Предприятието DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN, e Multi-Category, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Полировка на стомани и метали, stainless steel, mirror polish, metal polishing, и Полировка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

  1. IMMO TREPPEN

    Германия

    Предприятието IMMO TREPPEN, e Multi-Category, и работи в сферата на Метални стълби. Освен това развива дейност и в сферата на metal balconies for the building trade. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  2. LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални хангари - желязо и стомана, Метални мостове, Метални контейнери, Строителни подслони и навеси, Метални хангари - желязо и стомана, Метални мостове, Метални контейнери, и Строителни подслони и навеси. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. EDELMANN FACHMARKT FÜR DAS HANDWERK GMBH

    Германия

    Предприятието EDELMANN FACHMARKT FÜR DAS HANDWERK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални навеси. Седалището му е в/ъв Bad Mergentheim, Германия.

  2. BIBUS METALS GMBH

    Германия

    Предприятието BIBUS METALS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани, Специални стомани, Благородни и ценни метали, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  3. SK-SCHLÜSSELDIENST INH. STEFAN KIEFER

    Германия

    Предприятието SK-SCHLÜSSELDIENST INH. STEFAN KIEFER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Сигнализация - пана и табели, Брави, резета и ключове, Метални домакински принадлежности, Строителна кинкалерия, Сигнализация - пана и табели, Брави, резета и ключове, и Метални домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. MTO METALLWAREN + WERBEMITTEL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MTO METALLWAREN + WERBEMITTEL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, Офис - материали и пособия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. SALMET GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието SALMET GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Метални решетъчни настилки, Галванично поцинковане, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Метални решетъчни настилки. Седалището му е в/ъв Ittlingen, Германия.

  6. MBB HENSCH & SPINDLER GMBH

    Германия

    Предприятието MBB HENSCH & SPINDLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Закрепване - материал. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Метални гарнитури, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Метални гарнитури. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  7. DIE WERBEPROFIS DÜRR GMBH

    Германия

    Предприятието DIE WERBEPROFIS DÜRR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Сигнализация - системи и инсталации, Светлинни фирмени и рекламни табели, Набор, фотонабор и фотогравиране, Метални домакински принадлежности, Сигнализация - системи и инсталации, Светлинни фирмени и рекламни табели, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  8. F. HEIN GMBH

    Германия

    Предприятието F. HEIN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Метални гарнитури, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Метални гарнитури. Седалището му е в/ъв Gärtringen, Германия.

  1. LUDWIG ZIETSCH E.K.

    Германия

    Предприятието LUDWIG ZIETSCH E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Aglasterhausen, Германия.

  2. THILO HEROLD GRAVEURMEISTER

    Германия

    Предприятието THILO HEROLD GRAVEURMEISTER, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Метални домакински принадлежности, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  3. SCHILDERLADEN J. KRUSZEK

    Германия

    Предприятието SCHILDERLADEN J. KRUSZEK, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Сигнализация - системи и инсталации, Светлинни фирмени и рекламни табели, Улично осветление - промишлено и търговско, Метални домакински принадлежности, Сигнализация - системи и инсталации, Светлинни фирмени и рекламни табели, и Улично осветление - промишлено и търговско. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  4. WAB-SICHERHEITSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието WAB-SICHERHEITSSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Огнеупорни каси и сейфове, Брави, резета и ключове, Метални домакински принадлежности, Промишлена кинкалерия, Огнеупорни каси и сейфове, Брави, резета и ключове, и Метални домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Westhausen, Германия.

  5. KEMMLER INDUSTRIEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието KEMMLER INDUSTRIEBAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Профили и прътове от черни метали, Метални покривни обшивки, Строителство на промишлени сгради, Стомани, Профили и прътове от черни метали, Метални покривни обшивки, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  6. GEHMANN GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието GEHMANN GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни каси и сейфове, Метални домакински принадлежности, Видове спорт - принадлежности, Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, Огнеупорни каси и сейфове, Метални домакински принадлежности, Видове спорт - принадлежности, и Лов и риболов - принадлежности и специални изделия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  7. HAINLIN & CO.

    Германия

    Предприятието HAINLIN & CO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Електричество - строителни работи, Електродомакински уреди - големи уреди, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Електричество - строителни работи, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. MARKEN-SCHNEIDER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MARKEN-SCHNEIDER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Злато. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Печатане, Издания - различни изделия, Албуми за снимки и колекции, Метални домакински принадлежности, Печатане, Издания - различни изделия, и Албуми за снимки и колекции. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  9. PHOS DESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието PHOS DESIGN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Метални гарнитури, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Метални гарнитури. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  10. BACKFEE DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието BACKFEE DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Метални домакински принадлежности, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Риби, Метални домакински принадлежности, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно