• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • natural stone

Резултати за

Natural stone

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH

    Германия

    Предприятието NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Пейзажисти - предприемачи, stone paving stones, Patio paving stones, и Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  2. NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH

    Германия

    Предприятието NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на ceramic, gardening, и garden laying-out. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  3. ERWA WALK FLIESEN UND NATURSTEINE GMBH

    Германия

    Предприятието ERWA WALK FLIESEN UND NATURSTEINE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Sauldorf, Германия.

  4. HANDELSVERTRETUNG SCHÜTTERLE GMBH

    Германия

    Предприятието HANDELSVERTRETUNG SCHÜTTERLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Въжени линии, лифтове, влекове, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, и Въжени линии, лифтове, влекове. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  5. RMKS RHEIN MAIN KIES UND SPLITT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RMKS RHEIN MAIN KIES UND SPLITT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Meißenheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SRT BADER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SRT BADER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Hülben, Германия.

  2. THOMAS RÖSLER

    Германия

    Предприятието THOMAS RÖSLER, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - художествени изработки, Довършителни работи, Изкуство и художествени галерии, Съвременно изкуство, Дървен материал - художествени изработки, Довършителни работи, Изкуство и художествени галерии, и Съвременно изкуство. Седалището му е в/ъв Markdorf, Германия.

  3. SCHANZ NATURSTEINE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SCHANZ NATURSTEINE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  4. CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL

    Германия

    Предприятието CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, Мрамори и естествени камъни, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

  5. MICHAEL HÜGER NATURSTEINE GMBH

    Германия

    Предприятието MICHAEL HÜGER NATURSTEINE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Renchen, Германия.

  1. MSR RINKER MINERALSTOFFHANDEL KARL RINKER

    Германия

    Предприятието MSR RINKER MINERALSTOFFHANDEL KARL RINKER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, Оборудване за пясъкоструйна обработка, Неорганична химия - изходни материали и производни, Мрамори и естествени камъни, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, Оборудване за пясъкоструйна обработка, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Vogtsburg, Германия.

  2. LÖFFELHARDT FLIESEN GMBH

    Германия

    Предприятието LÖFFELHARDT FLIESEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  1. WILHELM & BURKHARD PFEIFER GBR PFEIFER

    Германия

    Предприятието WILHELM & BURKHARD PFEIFER GBR PFEIFER, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Bodelshausen, Германия.

  2. HANS KAUFMANN

    Германия

    Предприятието HANS KAUFMANN, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. MM TRADE NATURSTEIN GMBH

    Германия

    Предприятието MM TRADE NATURSTEIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  4. LÖFFELHARDT FLIESEN GMBH

    Германия

    Предприятието LÖFFELHARDT FLIESEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. ERICH KIST

    Германия

    Предприятието ERICH KIST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  6. FLIESENFACHGESCHÄFT FRANK DÖRWANG INH. FRANK DÖRWANG

    Германия

    Предприятието FLIESENFACHGESCHÄFT FRANK DÖRWANG INH. FRANK DÖRWANG, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Philippsburg, Германия.

  7. TOP MINERAL GMBH

    Германия

    Предприятието TOP MINERAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Rheinau, Германия.

  8. KIESWERK SCHÄFER GMBH VORM. FRITZ NEUBRAND

    Германия

    Предприятието KIESWERK SCHÄFER GMBH VORM. FRITZ NEUBRAND, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Schemmerhofen, Германия.

  1. RAIFFEISEN BAUCENTER AG

    Германия

    Предприятието RAIFFEISEN BAUCENTER AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Строителна кинкалерия, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  2. DER BESONDERE GARTEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DER BESONDERE GARTEN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Achberg, Германия.

  3. SCHOTTERVERTRIEB REUTLINGER ALB

    Германия

    Предприятието SCHOTTERVERTRIEB REUTLINGER ALB, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Sonnenbühl, Германия.

  4. ARTUR UHL KIES- UND SCHOTTERWERK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ARTUR UHL KIES- UND SCHOTTERWERK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Breisach, Германия.

  5. MSW MINERALSTOFFWERKE SÜDWEST GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MSW MINERALSTOFFWERKE SÜDWEST GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. WITT VERWALTUNGS - GMBH

    Германия

    Предприятието WITT VERWALTUNGS - GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Rheinhausen, Германия.

  7. REINICKE GABIONEN-SYSTEME

    Германия

    Предприятието REINICKE GABIONEN-SYSTEME, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Груб строеж, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. WERNER HÄMMERLE GMBH

    Германия

    Предприятието WERNER HÄMMERLE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Baienfurt, Германия.

  9. FRANK FASSNACHT

    Германия

    Предприятието FRANK FASSNACHT, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  10. NATURSTEINE DONDERER OHG

    Германия

    Предприятието NATURSTEINE DONDERER OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Meßkirch, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно