• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • packaging material

Резултати за

Packaging material

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. PACK SUPPORT GMBH

    Германия

    Предприятието PACK SUPPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Kupferzell, Германия.

  2. BUDAY GMBH

    Германия

    Предприятието BUDAY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Weil Der Stadt, Германия.

  3. PAPER & CLEAN GMBH

    Германия

    Предприятието PAPER & CLEAN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Опаковки от хартия и картон, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  4. EBSEOS GMBH

    Германия

    Предприятието EBSEOS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Машини и техника за производство на козметични изделия, Металически амбалажи и търговски опаковки, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, и Машини и техника за производство на козметични изделия. Седалището му е в/ъв Wehr, Германия.

  5. SKT MATZION STAHL- UND KUNSTSTOFFBAU TECHNIK

    Германия

    Предприятието SKT MATZION STAHL- UND KUNSTSTOFFBAU TECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RAYPACK KG

    Германия

    Предприятието RAYPACK KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, Наем на промишлени съоръжения, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. BECHEM

    Германия

    Предприятието BECHEM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Uhingen, Германия.

  3. UMSCHLAGFUCHS.DE - PATRICK LEUPPERT

    Германия

    Предприятието UMSCHLAGFUCHS.DE - PATRICK LEUPPERT, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Хартия и пликове за писма, Хартиени канцеларски изделия - принадлежности за офиса, Набор, фотонабор и фотогравиране, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Хартия и пликове за писма, Хартиени канцеларски изделия - принадлежности за офиса, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  4. BARREL TRADING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BARREL TRADING GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Изделия от бетон и строителни брикети, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Gaildorf, Германия.

  5. ZIMMERMANN TANKSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието ZIMMERMANN TANKSCHUTZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. ROBERT HANS KREMER PAPIERWARENVERTRIEB E.K.

    Германия

    Предприятието ROBERT HANS KREMER PAPIERWARENVERTRIEB E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  2. GESCHENKBAND.COM

    Германия

    Предприятието GESCHENKBAND.COM, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Mainhardt, Германия.

  1. SIEGBERT JASCHEK GMBH

    Германия

    Предприятието SIEGBERT JASCHEK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. CHECKPOINT SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието CHECKPOINT SYSTEMS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Hirschhorn, Германия.

  3. IESTA MUSICAL INSTRUMENTS IMPORT EXPORT GMBH

    Германия

    Предприятието IESTA MUSICAL INSTRUMENTS IMPORT EXPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Музикални инструменти и аксесоари, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Музикални инструменти и аксесоари. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. KURT BAUER & CO. GMBH

    Германия

    Предприятието KURT BAUER & CO. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Набор, фотонабор и фотогравиране, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Fichtenau, Германия.

  5. RM-PACK E.K.

    Германия

    Предприятието RM-PACK E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  6. GÜNTER HÄFNER

    Германия

    Предприятието GÜNTER HÄFNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални кутии, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Метални кутии, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Spiegelberg, Германия.

  7. MHS - ETIKETTEN GMBH

    Германия

    Предприятието MHS - ETIKETTEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  8. ERNST HAITZ VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ERNST HAITZ VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  1. DIEZ GMBH

    Германия

    Предприятието DIEZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Oberboihingen, Германия.

  2. HÄGELE GMBH

    Германия

    Предприятието HÄGELE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Eisenbach (hochschwarzwald), Германия.

  3. MYCDVD - ALL ABOUT DISCS.

    Германия

    Предприятието MYCDVD - ALL ABOUT DISCS., e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Печатане - офсет, Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Печатане - офсет. Седалището му е в/ъв Aichwald, Германия.

  4. WALTER BEHÄLTER SYSTEME GMBH TANKANLAGEN

    Германия

    Предприятието WALTER BEHÄLTER SYSTEME GMBH TANKANLAGEN, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Металически амбалажи и търговски опаковки, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. AKTIONSLICHT.DE ® | EIN PROJEKT VON PUSCHER MEDIATAINMENT THOMAS PUSCHER

    Германия

    Предприятието AKTIONSLICHT.DE ® | EIN PROJEKT VON PUSCHER MEDIATAINMENT THOMAS PUSCHER, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Опаковки от хартия и картон, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  6. POLSTER MARKETING & VERTRIEB HANS-ULRICH POLSTER

    Германия

    Предприятието POLSTER MARKETING & VERTRIEB HANS-ULRICH POLSTER, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Опаковки от хартия и картон, Картон - производство, Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Gottmadingen, Германия.

  7. KRAUSE-VERPACKUNGEN INH. SILKE ABEL

    Германия

    Предприятието KRAUSE-VERPACKUNGEN INH. SILKE ABEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Braunsbach, Германия.

  8. PACK_ART TRAGETASCHEN UND VERPACKUNGEN BIRGIT KERN

    Германия

    Предприятието PACK_ART TRAGETASCHEN UND VERPACKUNGEN BIRGIT KERN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  9. BLANKE BRIEFHÜLLEN GMBH

    Германия

    Предприятието BLANKE BRIEFHÜLLEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  10. HWD - HORN WALTER DIENSTLEISTUNGEN INH. WALTER HORN

    Германия

    Предприятието HWD - HORN WALTER DIENSTLEISTUNGEN INH. WALTER HORN, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Hardheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Packaging material

Брой резултати

113 Фирми