• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • processing of plastics

Резултати за

Processing of plastics

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Германия

    Verified by europages badge

    Based in Heilbronn, Germany, we specialise in manufacturing and selling technical plastic components and semi-finished products. We supply industrial customers from all over Germany. Thanks to our modern CNC machinery and our trained, qualified specialist staff, we are able to manufacture all common standard, technical and special plastics. We are happy to give you comprehensive advice regarding the right choice of material, adapted to your requirements and specifications, and deliver on time. We are your fast and efficient partner for all your plastic-related projects. Do you need technical components made of plastic? Then you have come to the right place. Simply fill out our enquiry form and we will send you your individual and non-binding offer by e-mail within two working days.

  2. VTP GMBH

    Германия

    Предприятието VTP GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  3. OPUS FORMENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието OPUS FORMENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schönau, Германия.

  4. KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

  5. EDEGS FORMENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието EDEGS FORMENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ING. BÜRO KOPP

    Германия

    Предприятието ING. BÜRO KOPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Kenzingen, Германия.

  2. LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  3. EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  4. BURKHARD FERTIGUNGSTEILE & SYSTEME

    Германия

    Предприятието BURKHARD FERTIGUNGSTEILE & SYSTEME, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Langenau, Германия.

  5. RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  1. REINHOLD HEPP PRÄZISIONSDREHTECHNIK E.K.

    Германия

    Предприятието REINHOLD HEPP PRÄZISIONSDREHTECHNIK E.K., e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Жици и кабели от цветни метали, Ръчни инструменти, Ветеринарни изделия, Каучук и пластмаса - преработване, Жици и кабели от цветни метали, Ръчни инструменти, Ветеринарни изделия, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Oggelshausen, Германия.

  2. MÖBELGLEITER ONLINESHOP

    Германия

    Предприятието MÖBELGLEITER ONLINESHOP, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колелца за мебели, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Колелца за мебели, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  1. KLEIDERBÜGELFABRIK UND KUNSTSTOFF-FABRIK DRESZLER

    Германия

    Предприятието KLEIDERBÜGELFABRIK UND KUNSTSTOFF-FABRIK DRESZLER, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. DMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието DMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Filderstadt-Plattenhart, Германия.

  3. WIRTHWEIN AG

    Германия

    Предприятието WIRTHWEIN AG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Creglingen, Германия.

  4. G. SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието G. SCHMID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Bissingen, Германия.

  5. W + K WERKZEUGBAU UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието W + K WERKZEUGBAU UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Sasbach, Германия.

  6. ALBERT FUCHS GMBH

    Германия

    Предприятието ALBERT FUCHS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Aichwald, Германия.

  7. BALINT GMBH

    Германия

    Предприятието BALINT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bad Mergentheim, Германия.

  8. TDR DIREKT GMBH

    Германия

    Предприятието TDR DIREKT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнителни съединения, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Уплътнителни съединения, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Giengen, Германия.

  1. SÜDPLAST KUNSTSTOFFVERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието SÜDPLAST KUNSTSTOFFVERTRIEB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  2. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието CARBONTEC ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  3. MIGRA

    Германия

    Предприятието MIGRA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаса - изделия за механиката, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаса - изделия за механиката. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  4. HEKITEC ELASTOMER ERZEUGNISSE GMBH

    Германия

    Предприятието HEKITEC ELASTOMER ERZEUGNISSE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. SCHÄUFFELE GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÄUFFELE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Brackenheim, Германия.

  6. AKM - ANSCHLUSS-, KUNSTSTOFF- UND MONTAGETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието AKM - ANSCHLUSS-, KUNSTSTOFF- UND MONTAGETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Dörzbach, Германия.

  7. PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH

    Германия

    Предприятието PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Baindt, Германия.

  8. STEFAN SCHMIDER KUNSTSTOFF UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Германия

    Предприятието STEFAN SCHMIDER KUNSTSTOFF UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Berghaupten, Германия.

  9. VERLAG MANIAS GMBH

    Германия

    Предприятието VERLAG MANIAS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  10. K & W SOLUTIONS E.K.

    Германия

    Предприятието K & W SOLUTIONS E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Каучук - изделия, Каучук и пластмаса - преработване, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Каучук - изделия, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Processing of plastics

Брой резултати

54 Фирми