• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • rubber and plastic

Резултати за

Rubber and plastic

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. HINZSCH SCHAUMSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HINZSCH SCHAUMSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Седалището му е в/ъв Mönchweiler, Германия.

  2. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани уплътнения, Вътрешни гуми, Shut-off valves, taps and fittings, Sealing technology, Stainless steel valves, Stainless steel pipes, flat gasket, и Flange gaskets. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  3. BET 2000 BAUELEMENTETECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието BET 2000 BAUELEMENTETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  4. AF ADHÄSIVE FORMTEILE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието AF ADHÄSIVE FORMTEILE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

  5. SCHMIDT VERPACKUNGEN E.K.

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SCHMIDT VERPACKUNGEN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Раздуване на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RENOPLAST KUNSTSTOFFERZEUGNISSE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието RENOPLAST KUNSTSTOFFERZEUGNISSE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Baienfurt, Германия.

  2. REIFF TECHNISCHE PRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието REIFF TECHNISCHE PRODUKTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. ALPAN INDUSTRIES

    Германия

    Предприятието ALPAN INDUSTRIES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  4. S & O KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието S & O KUNSTSTOFFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  5. STABILO SANITAER

    Германия

    Предприятието STABILO SANITAER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на complementary bathroom furnishings, plumbing and bathroom fixtures, hydrothermosanitary articles, и Plumbing fixtures and accessories. Седалището му е в/ъв Steinheim Am Albuch, Германия.

  1. BEISSWENGER FÜLLSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието BEISSWENGER FÜLLSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  2. DMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието DMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Filderstadt-Plattenhart, Германия.

  1. PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH

    Германия

    Предприятието PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Baindt, Германия.

  2. AKM - ANSCHLUSS-, KUNSTSTOFF- UND MONTAGETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието AKM - ANSCHLUSS-, KUNSTSTOFF- UND MONTAGETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Dörzbach, Германия.

  3. DELTA GMBH

    Германия

    Предприятието DELTA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  4. CSKUNSTOFFBEARBEITUNG

    Германия

    Предприятието CSKUNSTOFFBEARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

  5. EMATEX

    Германия

    Предприятието EMATEX, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  6. CTS FOLIEN-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието CTS FOLIEN-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  7. SONIFLEX

    Германия

    Предприятието SONIFLEX, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  8. JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK

    Германия

    Предприятието JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wehingen, Германия.

  1. ZIEGLER GMBH

    Германия

    Предприятието ZIEGLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Münsingen, Германия.

  2. KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

  3. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  4. GRUNDGEIR KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието GRUNDGEIR KUNSTSTOFFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Illerrieden, Германия.

  5. JAKOB KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието JAKOB KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Satteldorf, Германия.

  6. I M B E M A KUNSTSTOFFCHEMIE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието I M B E M A KUNSTSTOFFCHEMIE HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  7. OPUS FORMENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието OPUS FORMENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schönau, Германия.

  8. ING. BÜRO KOPP

    Германия

    Предприятието ING. BÜRO KOPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Kenzingen, Германия.

  9. FRANZ LICHTENSTERN & SOHN INH. ERNST AUBELE

    Германия

    Предприятието FRANZ LICHTENSTERN & SOHN INH. ERNST AUBELE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Bad Buchau, Германия.

  10. FOLIT GMBH

    Германия

    Предприятието FOLIT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Rubber and plastic

Брой резултати

126 Фирми