• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • scientific laboratory equipment

Резултати за

Scientific laboratory equipment

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. BUDDEBERG GMBH

    Германия

    Предприятието BUDDEBERG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Химия - лабораторни изделия, Лабораторно обзавеждане, Лаборатории - уреди и инструменти, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Химия - лабораторни изделия, и Лабораторно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. HERWI BARTA GMBH

    Германия

    Предприятието HERWI BARTA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Научни уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв St Johann, Германия.

  3. VIP VERTRIEB INNOVATIVER PRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието VIP VERTRIEB INNOVATIVER PRODUKTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Научни уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Gottmadingen, Германия.

  4. BASYTEC GMBH

    Германия

    Предприятието BASYTEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Изпитателни съоръжения, Научни уреди и инструменти, Лаборатории - уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, Изпитателни съоръжения, Научни уреди и инструменти, Лаборатории - уреди и инструменти, и Сигнализация - системи и инсталации. Седалището му е в/ъв Asselfingen, Германия.

  5. KOCH + NAGY LABORTECHNISCHE SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието KOCH + NAGY LABORTECHNISCHE SYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Научни уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BESTA-TECHNIK FÜR CHROMATOGRAPHIE GMBH

    Германия

    Предприятието BESTA-TECHNIK FÜR CHROMATOGRAPHIE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Научни уреди и инструменти, и Научни уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Wilhelmsfeld, Германия.

  2. SELZER GMBH

    Германия

  3. NOVODIRECT GMBH

    Германия

    Предприятието NOVODIRECT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Научни уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  4. LHG LABORGERÄTE-HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието LHG LABORGERÄTE-HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Научни уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. GLASBAR

    Германия

    Предприятието GLASBAR, e Производител, и работи в сферата на Кухо стъкло. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло зо промишлеността, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, Научни уреди и инструменти, Лаборатории - уреди и инструменти, Стъкло зо промишлеността, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, Научни уреди и инструменти, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  1. MRS SEITTER GMBH

    Германия

    Предприятието MRS SEITTER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Научни уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Holzmaden, Германия.

  2. ALPINA SCIENTIFIC GMBH

    Германия

    Предприятието ALPINA SCIENTIFIC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Научни уреди и инструменти, Фармацевтични изделия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Научни уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Neckargemünd, Германия.