• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • steel milling

Резултати за

Steel milling

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. GERHARD IHLE HARTMETALLE WERKZEUGE E.K.

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието GERHARD IHLE HARTMETALLE WERKZEUGE E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Königsbach-Stein, Германия.

  2. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието PFLEGHAR GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фрезоване - металообработващи машини, Подвижни седла (на струг), Услуги по турбинно сондиране, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фрезоване - металообработващи машини, и Подвижни седла (на струг). Седалището му е в/ъв Baienfurt, Германия.

  3. WIELAND NORM-ELEMENTE OHG

    Германия

    Предприятието WIELAND NORM-ELEMENTE OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  4. ROLLER & SÖHNE GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLER & SÖHNE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминиеви сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на стомани и метали по очертан контур, Фрезоване на стомани и метали, Колела и колелца, Сачмени лагери, Рязане на стомани и метали по очертан контур, Фрезоване на стомани и метали, Колела и колелца, и Сачмени лагери. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  5. CONTEST GMBH

    Германия

    Предприятието CONTEST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Фрезоване на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Фрезоване на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KISTNER, HEUSER UND SCHWARZER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KISTNER, HEUSER UND SCHWARZER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Инструменти от диамант, Фрезоване на стомани и метали, Инструменти от диамант, и Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. DIETER GELDMACHER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието DIETER GELDMACHER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фрезоване - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Фрезоване на стомани и метали, и Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Leutenbach, Германия.

  3. ERWIN WIMMER GMBH CNC-FERTIGUNG

    Германия