• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • surface coating - steels and metals

Резултати за

Surface coating - steels and metals

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

  2. WERNER BRIEL CHEM.-TECHN. PRÄPARATE

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието WERNER BRIEL CHEM.-TECHN. PRÄPARATE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Giengen, Германия.

  3. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

    Германия

    Предприятието MICRO + HEGA SURFACES GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Обработващи машини за формоване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Freiberg Am Neckar, Германия.

  4. EIFELER SÜD-COATING GMBH

    Германия

    Предприятието EIFELER SÜD-COATING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, и Термообработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  5. MIRRORINOX GMBH

    Германия

    Предприятието MIRRORINOX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Pleidelsheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LAMELLY E.K.

    Германия

    Предприятието LAMELLY E.K., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Kirchentellinsfurt, Германия.

  2. ERNST ZIMBER STAHL-METALL GMBH & CO

    Германия

    Предприятието ERNST ZIMBER STAHL-METALL GMBH & CO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Gundelfingen, Германия.

  3. HERR - DREHTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието HERR - DREHTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Schliengen, Германия.

  4. KOPP MECHANIK GMBH

    Германия

    Предприятието KOPP MECHANIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  5. RÜCKHER INH. THOMAS RÜCKHER E.K.

    Германия

    Предприятието RÜCKHER INH. THOMAS RÜCKHER E.K., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за формоване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Kämpfelbach, Германия.

  1. ROLEFF GMBH & CO. KG STAHLBAU & SCHLOSSEREI

    Германия

    Предприятието ROLEFF GMBH & CO. KG STAHLBAU & SCHLOSSEREI, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Altbach, Германия.

  2. DILGER METALLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието DILGER METALLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Прозорци, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Schluchsee, Германия.

  1. SEILER VAKUUMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SEILER VAKUUMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Репрография - машини и техника, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Помпи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Репрография - машини и техника, Автоматизация - инсталации и съоръжения, и Помпи. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  2. FERRAL SCHLOSSEREI & STAHLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието FERRAL SCHLOSSEREI & STAHLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Мрежи, решетки и телени мрежи. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  3. CURRLE + ZINNER GMBH

    Германия

    Предприятието CURRLE + ZINNER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  4. GMO-PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието GMO-PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Obernheim, Германия.

  5. ASS LUIPPOLD AUTOMATION SYSTEMS & SERVICE E.K.

    Германия

    Предприятието ASS LUIPPOLD AUTOMATION SYSTEMS & SERVICE E.K., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - компоненти и части, Електричество - апаратури, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - компоненти и части, и Електричество - апаратури. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  6. KRISTEN + MAIER U. CO. GMBH

    Германия

    Предприятието KRISTEN + MAIER U. CO. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  7. FRANZ GEISSLER

    Германия

    Предприятието FRANZ GEISSLER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Брави, резета и ключове, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Брави, резета и ключове. Седалището му е в/ъв Rot, Германия.

  8. BEMEKA TECHNOLOGIE TRANSFER GMBH

    Германия

    Предприятието BEMEKA TECHNOLOGIE TRANSFER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Антикорозия - химически препарати, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  1. OUTOKUMPU NIROSTA GMBH

    Германия

    Предприятието OUTOKUMPU NIROSTA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

  2. FEDERMANN GMBH

    Германия

    Предприятието FEDERMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за формоване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Zaberfeld, Германия.

  3. SCHMIDT APPARATEBAU SIEGMAR SCHMIDT

    Германия

    Предприятието SCHMIDT APPARATEBAU SIEGMAR SCHMIDT, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  4. MORITZ MÜSSIG GMBH

    Германия

    Предприятието MORITZ MÜSSIG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Прозорци, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Gärtringen, Германия.

  5. PRETEMA GMBH

    Германия

    Предприятието PRETEMA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Niefern-Öschelbronn, Германия.

  6. JOWOS METALLTECHNIK GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието JOWOS METALLTECHNIK GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Seitingen-Oberflacht, Германия.

  7. SKT MATZION STAHL- UND KUNSTSTOFFBAU TECHNIK

    Германия

    Предприятието SKT MATZION STAHL- UND KUNSTSTOFFBAU TECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Котелно производство, Металически амбалажи и търговски опаковки, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

  8. ULRICH CNC BLECHBEARBEITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието ULRICH CNC BLECHBEARBEITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Lichtenstein, Германия.

  9. GREIF TECHNIK SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието GREIF TECHNIK SCHMID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  10. SALMET GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието SALMET GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Метални решетъчни настилки, Галванично поцинковане, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Метални решетъчни настилки. Седалището му е в/ъв Ittlingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Surface coating - steels and metals

Брой резултати

297 Фирми