• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • surface treatment of metals

Резултати за

Surface treatment of metals

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

  2. WERNER BRIEL CHEM.-TECHN. PRÄPARATE

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието WERNER BRIEL CHEM.-TECHN. PRÄPARATE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Giengen, Германия.

  3. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

    Германия

    Предприятието MICRO + HEGA SURFACES GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Обработващи машини за формоване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Freiberg Am Neckar, Германия.

  4. MIRRORINOX GMBH

    Германия

    Предприятието MIRRORINOX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Pleidelsheim, Германия.

  5. EIFELER SÜD-COATING GMBH

    Германия

    Предприятието EIFELER SÜD-COATING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, и Термообработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HUFNAGEL GMBH SCHWEISSTECHNIK

    Германия

    Предприятието HUFNAGEL GMBH SCHWEISSTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлена кинкалерия, Специални стомани, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  2. STURM PRÄZISION GMBH

    Германия

    Предприятието STURM PRÄZISION GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Производство на болтове, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  3. MERCATUR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MERCATUR GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. ASS LUIPPOLD AUTOMATION SYSTEMS & SERVICE E.K.

    Германия

    Предприятието ASS LUIPPOLD AUTOMATION SYSTEMS & SERVICE E.K., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - компоненти и части, Електричество - апаратури, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - компоненти и части, и Електричество - апаратури. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  5. FN PROFILBLECH-CENTER GMBH

    Германия

    Предприятието FN PROFILBLECH-CENTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  1. FIBRO GMBH - GESCHÄFTSBEREICH NORMALIEN

    Германия

    Предприятието FIBRO GMBH - GESCHÄFTSBEREICH NORMALIEN, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Производство на болтове, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Haßmersheim, Германия.

  2. FLEXOTEC GMBH

    Германия

    Предприятието FLEXOTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Epfendorf, Германия.

  1. EISEN + STAHL SERVICE CENTER GMBH

    Германия

    Предприятието EISEN + STAHL SERVICE CENTER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Böbingen, Германия.

  3. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH FREIBURG

    Германия

    Предприятието THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH FREIBURG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. SK-SCHLÜSSELDIENST INH. STEFAN KIEFER

    Германия

    Предприятието SK-SCHLÜSSELDIENST INH. STEFAN KIEFER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Сигнализация - пана и табели, Брави, резета и ключове, Метални домакински принадлежности, Строителна кинкалерия, Сигнализация - пана и табели, Брави, резета и ключове, и Метални домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. MORITZ MÜSSIG GMBH

    Германия

    Предприятието MORITZ MÜSSIG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Прозорци, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Gärtringen, Германия.

  6. INOX DRAHTSEILE SIGMUND SCHÖTTKE & SOHN GDBR

    Германия

    Предприятието INOX DRAHTSEILE SIGMUND SCHÖTTKE & SOHN GDBR, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Жици и кабели от черни метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Жици и кабели от черни метали. Седалището му е в/ъв Gottmadingen, Германия.

  7. ÖL-SCHEU GMBH

    Германия

    Предприятието ÖL-SCHEU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Промишлени смазки, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Pfalzgrafenweiler, Германия.

  8. ERNST ZIMBER STAHL-METALL GMBH & CO

    Германия

    Предприятието ERNST ZIMBER STAHL-METALL GMBH & CO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Gundelfingen, Германия.

  1. HERR - DREHTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието HERR - DREHTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Schliengen, Германия.

  2. DANGELMAIER FARBEN

    Германия

    Предприятието DANGELMAIER FARBEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Мастила, Суров дървен материал, Машини и техника за химическата промишленост, Бои и лакове, Мастила, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  3. SEYFRIED METALLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието SEYFRIED METALLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Мрежи, решетки и телени мрежи. Седалището му е в/ъв Calw, Германия.

  4. SCHORNER STAHLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието SCHORNER STAHLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Hambrücken, Германия.

  5. LOTHAR WALTHER FEINWERKZEUGBAU GMBH

    Германия

    Предприятието LOTHAR WALTHER FEINWERKZEUGBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за формоване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Königsbronn, Германия.

  6. BRW STAHLHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието BRW STAHLHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Стомани, Специални стомани, Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

  7. KOPP MECHANIK GMBH

    Германия

    Предприятието KOPP MECHANIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  8. ECKERLE INDUSTRIE GMBH

    Германия

    Предприятието ECKERLE INDUSTRIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Ottersweier, Германия.

  9. RFG-TECHNIK

    Германия

    Предприятието RFG-TECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, и Обработващи машини за разрязване. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  10. AMMRO GMBH

    Германия

    Предприятието AMMRO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Kirchheim Unter Teck, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Surface treatment of metals

Брой резултати

298 Фирми