• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • wood

Резултати за

Wood

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каменотрошачки и мелачки. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, shearing machines, wood mills, и machines and equipment for granulating and grinding rubber. Седалището му е в/ъв Zuzenhausen, Германия.

  2. HOLZVERMITTLUNG RUFF GMBH

    Германия

    Предприятието HOLZVERMITTLUNG RUFF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - изделия, Внос-износ - дърво, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - изделия, и Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

    Германия

    Предприятието B&H BESCHLAGTECHNIK OHG, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Брави, резета и ключове, Суров дървен материал, Домашни врати, Строителна кинкалерия, Брави, резета и ключове, Суров дървен материал, и Домашни врати. Седалището му е в/ъв Ottersweier, Германия.

  4. ZOLLIKOFER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZOLLIKOFER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен талаш и стърготини, wood joining, Дървен талаш и стърготини, Civil engineering, и plant engineering. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  5. STIEGELE BÜRO & OBJEKT GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието STIEGELE BÜRO & OBJEKT GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървени изделия за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WOOD IQ GMBH

    Германия

    Предприятието WOOD IQ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Tauberbischofsheim, Германия.

  2. DACHDECKER-EINKAUF SÜD E.G.

    Германия

    Предприятието DACHDECKER-EINKAUF SÜD E.G., e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв March, Германия.

  3. ALEXANDER REITZ IMPORT-EXPORT

    Германия

    Предприятието ALEXANDER REITZ IMPORT-EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Рендосан бичен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Бичен и обработен дървен материал, Рендосан бичен дървен материал, Дървени панели, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Bad Boll, Германия.

  4. TOP MINERAL GMBH

    Германия

    Предприятието TOP MINERAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Rheinau, Германия.

  5. KUPFERSCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието KUPFERSCHMID GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Dürbheim, Германия.

  1. RAIFFEISEN BAUCENTER AG

    Германия

    Предприятието RAIFFEISEN BAUCENTER AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Строителна кинкалерия, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  2. NIEDOBA GLAS + SPIEGEL INH. UWE POTEMPA E.K.

    Германия

    Предприятието NIEDOBA GLAS + SPIEGEL INH. UWE POTEMPA E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Кухо стъкло, Бичен и обработен дървен материал, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, и Кухо стъкло. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. MARKUS GSCHEIDLE MINERALÖLE

    Германия

    Предприятието MARKUS GSCHEIDLE MINERALÖLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пътен транспорт, Нефтени горива и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Köngen, Германия.

  2. LATZEL DÄMMSTOFFE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LATZEL DÄMMSTOFFE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  3. MATTHIAS KÜHNBACH

    Германия

    Предприятието MATTHIAS KÜHNBACH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нефтени горива и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Паркети. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  4. BAUBEDARF ENGLER BAUKRANSERVICE

    Германия

    Предприятието BAUBEDARF ENGLER BAUKRANSERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пътен транспорт, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  5. ARTUR HINZ GMBH

    Германия

    Предприятието ARTUR HINZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, и Паркети. Седалището му е в/ъв Igersheim, Германия.

  6. ARKOWOOD OLIVER C. KÖNIG

    Германия

    Предприятието ARKOWOOD OLIVER C. KÖNIG, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, и Паркети. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  7. MEHLHOSE ANTIRUTSCHPRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието MEHLHOSE ANTIRUTSCHPRODUKTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Schliengen, Германия.

  8. WOLF QUALITÄTSHOLZ GMBH

    Германия

    Предприятието WOLF QUALITÄTSHOLZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, и Паркети. Седалището му е в/ъв Untergruppenbach, Германия.

  1. BISCHOFF UND SCHÄFER HOLZ UND VERPACKUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието BISCHOFF UND SCHÄFER HOLZ UND VERPACKUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Паркети. Седалището му е в/ъв Neuweiler, Германия.

  2. NATURSTEIN KUGEL OHG

    Германия

    Предприятието NATURSTEIN KUGEL OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Nufringen, Германия.

  3. DIPL. ING. (FH) JÜRGEN MATT FENSTERLÄDEN AUS ALUMINIUM UND HOLZ

    Германия

    Предприятието DIPL. ING. (FH) JÜRGEN MATT FENSTERLÄDEN AUS ALUMINIUM UND HOLZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

  4. GO4GLASS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието GO4GLASS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. BAUSTOFFE JÄCKLE & FLAIG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BAUSTOFFE JÄCKLE & FLAIG GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Frittlingen, Германия.

  6. SAIER & BARTH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

    Германия

    Предприятието SAIER & BARTH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Прозорци, Кепенци, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Прозорци, и Кепенци. Седалището му е в/ъв Gosheim, Германия.

  7. WALDENMAIER GMBH

    Германия

    Предприятието WALDENMAIER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Тавани, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, и Тавани. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.

  8. MEYLE TORE TÜREN ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MEYLE TORE TÜREN ANTRIEBSTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Брави, резета и ключове, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Лека метална конструкция, Брави, резета и ключове, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Tamm, Германия.

  9. HIGH LINE DESIGN INH. STEFFEN HEINRICH

    Германия

    Предприятието HIGH LINE DESIGN INH. STEFFEN HEINRICH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървен материал - изделия, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървен материал - изделия. Седалището му е в/ъв Ravenstein, Германия.

  10. GERHARD SCHAEFER

    Германия

    Предприятието GERHARD SCHAEFER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Kandern, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно