• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • уреди и съоръжения за рехабилитация

Резултати за

Уреди и съоръжения за рехабилитация

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. WAGUS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието WAGUS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Rheinstetten, Германия.

  2. PRO MOBIL LIFTSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието PRO MOBIL LIFTSYSTEME GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Уреди и съоръжения за рехабилитация, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Wannweil, Германия.

  3. SARAMED MEDIZIN- UND REHATECHNIK GÜLSEMIN ÖZKAYA

    Германия

    Предприятието SARAMED MEDIZIN- UND REHATECHNIK GÜLSEMIN ÖZKAYA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. DRIVE MEDICAL GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието DRIVE MEDICAL GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Isny, Германия.

  5. ROMETSCH GMBH

    Германия

    Предприятието ROMETSCH GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Лаборатории за санитарен контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. R E H A T E C DIETER FRANK GMBH

    Германия

    Предприятието R E H A T E C DIETER FRANK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Schönau, Германия.

  2. MULTITEC DR. PETER STEHLING GMBH

    Германия

    Предприятието MULTITEC DR. PETER STEHLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. DENTLER REHA-TECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DENTLER REHA-TECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  4. REHA-TEAM REHABILITATIONSTECHNIK AM MENSCHEN NORDWÜRTT.VERTR.- U. FERT.GMBH

    Германия

    Предприятието REHA-TEAM REHABILITATIONSTECHNIK AM MENSCHEN NORDWÜRTT.VERTR.- U. FERT.GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Abstatt, Германия.

  5. LEUZE ELECTRONIC GMBH + CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    For 60 years, with curiosity and determination, the Sensor People from Leuze have been creating innovations and technological milestones in industrial automation. They are driven by the success of their customers. Yesterday. Today. Tomorrow. The technology leader’s high-tech product range includes a number of different sensors for the field of automation technology. Among these are switching and measuring sensors, identification systems, and data transmission and image processing solutions. As a Safety Expert, Leuze is also focused on components, services and solutions for safety at work. Leuze concentrates on its core industries, in which the Sensor People have extensive, specific application know-how and many years of experience. These include intralogistics and the packaging industry, machine tools, the automotive industry as well as laboratory automation. Leuze was founded in 1963, headquartered in Owen/Teck in Southern Germany. Today there are about 1500 Sensor People around the world who are working with determination and passion for progress and transformation to make their customers successful in a constantly changing industry. Regardless of whether in the technological competence centers or in one of the 21 sales companies, supported by more than 40 international distributors.

  1. STERILAIR GMBH

    Германия

    Предприятието STERILAIR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Изпитателни съоръжения, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Преработка на водите - уреди и инсталации, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Изпитателни съоръжения, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  2. SYNPHON ELEKTRONISCHE HILFEN FÜR SEHGESCHÄDIGTE GMBH

    Германия

    Предприятието SYNPHON ELEKTRONISCHE HILFEN FÜR SEHGESCHÄDIGTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Информатика - периферни компютърни устройства, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  1. SCHNEIDER-SCHÄFTE

    Германия

    Предприятието SCHNEIDER-SCHÄFTE, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Обувки. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  2. BERND JÄGER

    Германия

    Предприятието BERND JÄGER, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, Физкултура и гимнастика - уреди и съоръжения, Гимнастически уреди за спортни зали, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, Физкултура и гимнастика - уреди и съоръжения, и Гимнастически уреди за спортни зали. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  3. WALDMANN ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието WALDMANN ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Обувки. Седалището му е в/ъв Künzelsau, Германия.

  4. ERGODENT SOFTWARE GMBH

    Германия

    Предприятието ERGODENT SOFTWARE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - уреди и съоръжения, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Зъболечение - уреди и съоръжения, Информатика - софтуер, и Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Kuppenheim, Германия.

  5. MASCHINENBAU HARNISCH & RIETH GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MASCHINENBAU HARNISCH & RIETH GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - уреди и съоръжения, и Зъболечение - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Winterbach, Германия.

  6. LEOBA - LEBEN OHNE BARRIEREN - BERATUNGS- UND VERTRIEBS GMBH FÜR REHA-PRODUKTE

    Германия

    Предприятието LEOBA - LEBEN OHNE BARRIEREN - BERATUNGS- UND VERTRIEBS GMBH FÜR REHA-PRODUKTE, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  7. DÜRR DENTAL AG (VORMALS: DÜRR DENTAL GMBH & CO. KG )

    Германия

    Предприятието DÜRR DENTAL AG (VORMALS: DÜRR DENTAL GMBH & CO. KG ), e Производител, и работи в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - уреди и съоръжения, и Зъболечение - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  8. HAAG REHATECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HAAG REHATECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Kronau, Германия.

  1. R & E STRICKER REHA-ENTWICKLUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието R & E STRICKER REHA-ENTWICKLUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  2. E.HAHNENKRATT GMBH

    Германия

    Предприятието E.HAHNENKRATT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - уреди и съоръжения, и Зъболечение - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Königsbach-Stein, Германия.

  3. GERU-DENT DENTALSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието GERU-DENT DENTALSYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - уреди и съоръжения, и Зъболечение - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Hartheim, Германия.

  4. ZEISER DENTALGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието ZEISER DENTALGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - уреди и съоръжения, и Зъболечение - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Hemmingen, Германия.

  5. MILLER & FRIENDS GMBH

    Германия

    Предприятието MILLER & FRIENDS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове, Моторници, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Работилница за корабни платна и аксесоари, Екскурзионни плавателни съдове, Моторници, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, и Работилница за корабни платна и аксесоари. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  6. BEROLLKA-AKTIV ROLLSTUHLTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BEROLLKA-AKTIV ROLLSTUHLTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  7. HANS SATTLER MEDIZINTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HANS SATTLER MEDIZINTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Хирургия - уреди и съоръжения, и Хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Fridingen, Германия.

  8. AACURAT GMBH

    Германия

    Предприятието AACURAT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Hüttlingen, Германия.

  9. RAPP INFORMATIK SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието RAPP INFORMATIK SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - уреди и съоръжения, и Зъболечение - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Bernstadt, Германия.

  10. PRO ACTIV REHA - TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PRO ACTIV REHA - TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Dotternhausen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Уреди и съоръжения за рехабилитация

Брой резултати

793 Фирми

Категория