• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хлебни и сладкарски изделия

Резултати за

Хлебни и сладкарски изделия

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Kalfany Süße Werbung GmbH has been developing, producing and selling custom confectionery to our customers as promotional items for over 35 years. Under the creative leadership of company founder Pieter Schubert, what started out as a simple confectionery shop in the Black Forest evolved into one of the leading businesses in the promotional items market.

  2. FRIESSINGER MÜHLE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието FRIESSINGER MÜHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хляб. Освен това развива дейност и в сферата на Baking mixes, bread baking mixes, buckwheat, Buckwheat hulls, Ciabatta, Spelt rolls, spelt wheat bread, Oat bran products, и durum wheat semolina. Седалището му е в/ъв Bad Wimpfen, Германия.

  3. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

    Германия

    Предприятието ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб, Хляб, и croissants. Седалището му е в/ъв Ehningen, Германия.

  4. SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA

    Германия

    Предприятието SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Виенски специалитети, Виенски специалитети, brioches and morning goods, croissants, и bakery. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. SNACKBARON

    Германия

    Предприятието SNACKBARON, e Разпространител, и работи в сферата на Бисквити. Седалището му е в/ъв Kernen Im Remstal, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRÄULEIN LISA GMBH

    Германия

    Предприятието FRÄULEIN LISA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бисквити. Седалището му е в/ъв Riedlingen, Германия.

  2. FALA GMBH

    Германия

    Предприятието FALA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, Сладкиши - полуготови, bakery products, leaven, и patisserie and pasta products. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  3. DECKER UND MÖNCH GETREIDEMÜHLE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DECKER UND MÖNCH GETREIDEMÜHLE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Брашно и грис. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, flour, Сладкиши - полуготови, cereals, и muesli. Седалището му е в/ъв Mönsheim, Германия.

  4. UMCEREAL GMBH

    Германия

    Предприятието UMCEREAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, Сладкиши - полуготови, flour for pastry-making, gluten-free product, и toppings. Седалището му е в/ъв Ettenheim, Германия.

  5. BÄCKEREI RECK

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI RECK, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Захар, Какао и шоколад, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Захар, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  1. MÜHLENBECK GMBH

    Германия

    Предприятието MÜHLENBECK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Schöntal, Германия.

  2. BACKHAUS MAHL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BACKHAUS MAHL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Stetten, Германия.

  1. DER MAHLZAHN VOLLKORNBÄCKEREI GMBH

    Германия

    Предприятието DER MAHLZAHN VOLLKORNBÄCKEREI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. CHRISTIAN PFLANZL KONDITOREI UND BÄCKEREI

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN PFLANZL KONDITOREI UND BÄCKEREI, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Stühlingen, Германия.

  3. BACK- UND KONDITOREIBETRIEB ZORN GMBH

    Германия

    Предприятието BACK- UND KONDITOREIBETRIEB ZORN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. BÄCKEREI-KONDITOREI VISEL

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI-KONDITOREI VISEL, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. WEBER & WEISS KONDITOREI-CONFISERIE INH. MICHAEL WEISS

    Германия

    Предприятието WEBER & WEISS KONDITOREI-CONFISERIE INH. MICHAEL WEISS, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Захар, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Захар. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  6. HELMUT EHRMANN GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT EHRMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Bad Mergentheim, Германия.

  7. BÄCKEREI KIEFER INHABER: RALF KIEFER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI KIEFER INHABER: RALF KIEFER, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Neuried, Германия.

  8. STADTBÄCKEREI DREHER INH. MARKUS DREHER E.K.

    Германия

    Предприятието STADTBÄCKEREI DREHER INH. MARKUS DREHER E.K., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Gengenbach, Германия.

  1. STROHAUER'S BACKSTUBE & SPEZIALITÄTENVERSAND GMBH

    Германия

    Предприятието STROHAUER'S BACKSTUBE & SPEZIALITÄTENVERSAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, Вина, Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, и Вина. Седалището му е в/ъв Nußloch, Германия.

  2. BÄCKEREI ALBER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI ALBER, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  3. GERHARD KOLESCH

    Германия

    Предприятието GERHARD KOLESCH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, Захарни изделия без шоколад, Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  4. BÄCKEREI WÖRLE GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI WÖRLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Neresheim, Германия.

  5. STEMKE BROT- UND KUCHENLADEN GMBH

    Германия

    Предприятието STEMKE BROT- UND KUCHENLADEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  6. HERMANN FRECH GMBH & CO.

    Германия

    Предприятието HERMANN FRECH GMBH & CO., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  7. WOLFGANG STAHL BÄCKEREI- CONDITOREI

    Германия

    Предприятието WOLFGANG STAHL BÄCKEREI- CONDITOREI, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  8. REGINBERT KELLER

    Германия

    Предприятието REGINBERT KELLER, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  9. MUTTER – DIE KROKANTCONFISERIE

    Германия

    Предприятието MUTTER – DIE KROKANTCONFISERIE, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Захар, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, Сладкарски изделия, Захар, Какао и шоколад, и Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв Bad Säckingen, Германия.

  10. MICHAEL HERRMANN

    Германия

    Предприятието MICHAEL HERRMANN, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Захарни изделия без шоколад, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хлебни и сладкарски изделия

Брой резултати

285 Фирми