• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • шкафове и кошове за складиране

Резултати за

Шкафове и кошове за складиране

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SLT-BAUER

    Германия

    Предприятието SLT-BAUER, e Производител, и работи в сферата на Шкафове и кошове за складиране. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. KING SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието KING SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Шкафове и кошове за складиране, Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Шкафове и кошове за складиране, Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

  3. VOGT SILO & ANLAGENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието VOGT SILO & ANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Шкафове и кошове за складиране. Освен това развива дейност и в сферата на Метални силози, и Метални силози. Седалището му е в/ъв Rosenberg, Германия.

  4. ERICH SCHULTIS BEHÄLTERBAU UND HANDEL E. K.

    Германия