• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • administration software

Резултати за

Administration software

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. LINGUACOM

    Германия

    Предприятието LINGUACOM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  2. HERRMANN ÜBERSETZUNGS- UND DOLMETSCHERBÜRO

    Германия

    Предприятието HERRMANN ÜBERSETZUNGS- UND DOLMETSCHERBÜRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Schwarzach, Германия.

  3. MANFRED MAYER

    Германия

    Предприятието MANFRED MAYER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  4. BARBARA GOLDSCHMIDT

    Германия

    Предприятието BARBARA GOLDSCHMIDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. MELANIE WAGNER BÜROSERVICE

    Германия

    Предприятието MELANIE WAGNER BÜROSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Данъчни експерти, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Данъчни експерти, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ENZDOC - FACHÜBERSETZUNGEN TECHNIK ANGELIKA MEIER-GIPPERICH

    Германия

    Предприятието ENZDOC - FACHÜBERSETZUNGEN TECHNIK ANGELIKA MEIER-GIPPERICH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  2. MICHELE RICCIARDELLA

    Германия

    Предприятието MICHELE RICCIARDELLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Печатане, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Berg, Германия.

  3. MARGIT HOFSÄSS

    Германия

    Предприятието MARGIT HOFSÄSS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Микроинформатика - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, и Микроинформатика - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Birkenfeld, Германия.

  4. ÜBERSETZUNGSBÜRO JUTTA MANSUTTI

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO JUTTA MANSUTTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  5. CHRISTIANE PHILIPP

    Германия

    Предприятието CHRISTIANE PHILIPP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, и Превод. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  1. ALVARES ÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието ALVARES ÜBERSETZUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Altensteig, Германия.

  2. PIETRO ANTONICELLI

    Германия

    Предприятието PIETRO ANTONICELLI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, и Превод. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  1. BECK FACHÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието BECK FACHÜBERSETZUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. MAY, KERSTIN

    Германия

    Предприятието MAY, KERSTIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. LENGOO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието LENGOO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Вестници и списания, Рекламни агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Вестници и списания, Рекламни агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. ADOCO TECHNISCHE DOKUMENTATION

    Германия

    Предприятието ADOCO TECHNISCHE DOKUMENTATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, и Превод. Седалището му е в/ъв Murr, Германия.

  5. SABINE GLADIK TECHNISCHE ÜBERSETZUNGEN SPANISCH

    Германия

    Предприятието SABINE GLADIK TECHNISCHE ÜBERSETZUNGEN SPANISCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, и Превод. Седалището му е в/ъв Neckargemünd, Германия.

  6. IRINA KROMM

    Германия

    Предприятието IRINA KROMM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламни агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, Рекламни агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, и Превод. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  7. TECHNIDOC GMBH

    Германия

    Предприятието TECHNIDOC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Печатане, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  8. G DE RU ÜBERSETZUNGS- UND RECHERCHESERVICE ANDREAS GIEBELHAUS

    Германия

    Предприятието G DE RU ÜBERSETZUNGS- UND RECHERCHESERVICE ANDREAS GIEBELHAUS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Микроинформатика - консултантски услуги, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Микроинформатика - консултантски услуги, и Превод. Седалището му е в/ъв Neuffen, Германия.

  1. ELINGA GMBH

    Германия

    Предприятието ELINGA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Печатане, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Schwaikheim, Германия.

  2. MEI SHI

    Германия

    Предприятието MEI SHI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. KIWITEXT ÜBERSETZUNGEN + LEKTORAT

    Германия

    Предприятието KIWITEXT ÜBERSETZUNGEN + LEKTORAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Deizisau, Германия.

  4. OUR | LANGUAGES ROSA MATTHEWS

    Германия

    Предприятието OUR | LANGUAGES ROSA MATTHEWS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Eggingen, Германия.

  5. SML (SHANGHAI) TRANSLATION & CONSULTING CO. LTD

    Германия

    Предприятието SML (SHANGHAI) TRANSLATION & CONSULTING CO. LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  6. GRIECHISCHES ÜBERSETZUNGSBÜRO

    Германия

    Предприятието GRIECHISCHES ÜBERSETZUNGSBÜRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, и Превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. ISABELLE MIETZ

    Германия

    Предприятието ISABELLE MIETZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Jestetten, Германия.

  8. ÜBERSETZUNGSBÜRO PETER BILLARD

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO PETER BILLARD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  9. HEARNE TRANSLATIONS

    Германия

    Предприятието HEARNE TRANSLATIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, и Превод. Седалището му е в/ъв Mögglingen, Германия.

  10. ANNA MOSHANINA

    Германия

    Предприятието ANNA MOSHANINA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, и Превод. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Administration software

Брой резултати

56 Фирми