• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • bakery

Резултати за

Bakery

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA

    Германия

    Предприятието SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Виенски специалитети, Виенски специалитети, brioches and morning goods, croissants, и bakery. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. GÜNTHART & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    70 years of experience. Günthart is one of the world's leading suppliers in the confectionery decoration industry. We employ more than 1500 people across 10 countries in accordance with IFS and BRC quality standards. With over 70 years' experience in cake decorations and gifts combined with a passion for innovation, we are your perfect partner for sweet cake decorations and new gift ideas. Our international team of Günthart employees and sales partners are on hand to offer you expert advice and support. Using the best ingredients and sophisticated production processes in the manufacture of cake decorations, we offer bakeries, patisseries and specialist dealers premium quality products for every occasion and any season. The result is delectable decorations for cakes and pastries for all occasions, such as weddings and birthdays.

  3. A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделски силози. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Silos, Sack silos, Textile silos, Flexible silos, silo construction, Fabric silos, Fabric tanks, и Silo systems. Седалището му е в/ъв Osterburken, Германия.

  4. TRIBELT B.V

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието TRIBELT B.V, e Производител, и работи в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейери, Conveyor kilns (tunnel kilns) for the baking industry, Wire belts, Eye link belts, Flat belt transport straps, Metal wire meshes, Architectural metal meshes, Wide belt transporters, и Wire belt transporters. Седалището му е в/ъв Beuren, Германия.

  5. DAUB MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието DAUB MASCHINENBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Birkenfeld, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хлебарски фурни. Седалището му е в/ъв Schwieberdingen, Германия.

  2. DAXNER GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието DAXNER GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали. Седалището му е в/ъв Lauda-Königshofen, Германия.

  3. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

    Германия

    Предприятието A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тави и форми за печене. Освен това развива дейност и в сферата на moulds for sweets, cake base moulds, baking moulds for industrial bakery products, и Cake-setting rings for bakery production. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  4. HINTERKOPF GMBH

    Германия

    Предприятието HINTERKOPF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  5. ABENDSCHÖN MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието ABENDSCHÖN MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Muggensturm, Германия.

  1. LCM SCHOKOLADENMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието LCM SCHOKOLADENMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Grünkraut, Германия.

  2. DRAUTZ BELAUGUNGSTECHNIK

    Германия

    Предприятието DRAUTZ BELAUGUNGSTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали. Освен това развива дейност и в сферата на equipment for bakeries, и furnishings for bakeries. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

  1. WIESHEU GMBH

    Германия

    Предприятието WIESHEU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди, Хлебарски фурни, Електродомакински уреди - малки уреди, Хлебарски фурни, industrial use stoves, и stoves. Седалището му е в/ъв Affalterbach, Германия.

  2. HERMANN ARMBRUSTER BÄCKEREI GMBH & CO.

    Германия

    Предприятието HERMANN ARMBRUSTER BÄCKEREI GMBH & CO., e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на wholewheat bread, wholemeal bread, и bakery products. Седалището му е в/ъв Schutterwald, Германия.

  3. FALA GMBH

    Германия

    Предприятието FALA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, Сладкиши - полуготови, bakery products, leaven, и patisserie and pasta products. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  4. OPELKA GMBH

    Германия

    Предприятието OPELKA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали. Освен това развива дейност и в сферата на Тави и форми за печене, и Тави и форми за печене. Седалището му е в/ъв Remseck Am Neckar, Германия.

  5. GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE

    Германия

    Предприятието GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE, e Производител, и работи в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали. Освен това развива дейност и в сферата на Охладителни кули, Товарно-разтоварна техника и оборудване, cutting machines, fermenting cupboards for food, Охладителни кули, и Товарно-разтоварна техника и оборудване. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  6. MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG

    Германия

    Предприятието MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. UMCEREAL GMBH

    Германия

    Предприятието UMCEREAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, Сладкиши - полуготови, flour for pastry-making, gluten-free product, и toppings. Седалището му е в/ъв Ettenheim, Германия.

  8. RÜHLE GMBH

    Германия

    Предприятието RÜHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Grafenhausen, Германия.

  1. HS-SOFT GMBH

    Германия

    Предприятието HS-SOFT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Касови апарати. Освен това развива дейност и в сферата на Счетоводство - техника, Автоматични касови апарати, Счетоводство - техника, Labelling equipment, Cash registers for bakeries and pastry shops, и Автоматични касови апарати. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. HOBART GMBH

    Германия

    Предприятието HOBART GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  3. KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Willstätt, Германия.

  4. BÄCKEREITECHNIK GEORG SCHULER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREITECHNIK GEORG SCHULER, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rheinhausen, Германия.

  5. KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH

    Германия

    Предприятието KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебарски фурни, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хлебарски фурни. Седалището му е в/ъв Altheim, Германия.

  6. MANZ BACKTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MANZ BACKTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически фурни, Хлебарски фурни, Електрически фурни, Хлебарски фурни, и household ovens. Седалището му е в/ъв Creglingen, Германия.

  7. AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени сушилни машини и центрофуги. Освен това развива дейност и в сферата на delicatessen meat dryers, spreading machines, и machines for bakeries. Седалището му е в/ъв Schwaigern, Германия.

  8. MUNZ GMBH KÄLTE & KLIMATECHNIK

    Германия

    Предприятието MUNZ GMBH KÄLTE & KLIMATECHNIK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning systems, industrial cooling, и machines for bakeries. Седалището му е в/ъв Ilsfeld-Auenstein, Германия.

  9. BLÖCHLE TEIGWARENGERÄTE

    Германия

    Предприятието BLÖCHLE TEIGWARENGERÄTE, e Разпространител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dornhan, Германия.

  10. HABERSANG GMBH

    Германия

    Предприятието HABERSANG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Bakery

Брой резултати

152 Фирми